новия сезон на Откраднат живот

След 386 епизода започнаха снимките на новия девети сезон на най-успешния български медицински сериал у нас – „Откраднат живот“. В него зрителите ще видят нови герои, заплетени медицински казуси, повече любов и своята любима сестра Жекова, която тази сутрин гостува в студиото на „Събуди се”.

„Много съм притеснена от бума на агресия. Не си слагаме спирачки. Не мога да си представя, че ще ударя човек, да не говорим за лекар и учител. Не знам какъв гняв се е насъбрал в човека. Ние се занимаваме с тази тема без да се нахвърляме върху пациентите. Ако не те приемат в болница, ако те подмятат от кабинет на кабинет, аз разбирам, че пациентът също може да е много изнервен, да е на ръба на силите си. Но да удариш жена-лекарка, това се случва в началото на девети сезон на „Откраднат живот”. Това е страшен проблем. И ще се занимаваме с този казус”, заяви Мартина Вачкова.

„Мои приятели от варненска болница вече ми предложиха да работа при тях като сестра. Няколко пъти вече ми се случва да асистирам на лекари в лекарски кабинети. Аз много обичам да ходя на лекар. Нямам страх от кръв, мога наистина да асистирам. Но чак на истински операции не бих ходила. На моя колежка в плевенски театър й шиха ръката и пострада по време на репетиции, аз отидох с нея в спешния кабинет на тамошната болница и аз веднага асистирах”, призна известната сестра Жекова.

„Сега по празниците бях болна, а майка ми беше във Военна болница. Такива приятни лекари и сестри. Запознах се с прелестна анестезиоложка. Има прекрасни лекари. Прекрасни медицински работници.Трябва да ги уважаваме и ценим. И много се надявам с „Откраднат живот” да издигаме тази професия. Да я връщаме на мястото, което заслужава. Да няма повече нападения срещу лекарите. Страшно ще се радвам”, каза Мартина Вачкова.

„Главните сестри могат да бъдат и сиви кардинали. Мисля, че много хубаво сценаристите са подали характера на сестра Жекова. Тя беше вярна на доктор Генадиев. Но тя преди всичко е вярна на болницата. И който и директор да дойде, тя винаги ще седи зад него. Тя обожаваше и доктор Банков. Сега обича много и героя на Наум Шопов, д-р Тасев. За Владо Пенев да не говорим. Сестра Жекова беше почти трагично влюбена в него. Тя не си вре в носа в любовните отношения с лошо чувство. Тя иска да знае, за да бди. Сестра Жекова жертва личната си любов, за да запази интересите на болницата. Почти като Марта Хари. Много ми харесват и в живота такива жени”, разкри известната актриса.

Още любопитни подробности за новия сезон на Откраднат живот, Марта Вачкова и Владо Пенев вижте във видеото от „Събуди се”.


Вижте още:
Започват снимките на девети сезон на „Откраднат живот“В него зрителите ще видят нови герои, заплетени медицински казуси и повече любов След 386 епизода за…Jan 20 2020skafeto.com

Д-р Василев от „Откраднат живот“ разтърси с лично признание„Откраднат живот“ е един от българските сериали, които бързо се превърна във водещо предаване в бълг…Dec 4 2019skafeto.com


loading...