Мистерията с денди погребение

Стъпало с окървавен ръб е открито в дома на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди. Предполага се, че след като се е прибрал в дома си, той е паднал по стъпалата и е забил жестоко главата си в ръба, което е нанесло още по-тежка травма на главата му. Това съобщава „Телеграф“, позовавайки се източник от МВР.

От силовото ведомство обаче категорично отказали повече подробности, тъй като се води разследване и версиите са поне две.

Припомняме, че преди време се появи версия, че Денди е бил солидно почерпен във фаталната вечер. Той е бил видян от десетки пешеходци как пада няколко пъти.

При едно от спъванията случайни граждани дори му подават ръка и го питат дали иска да извикат линейка. Той обаче отказва и на собствен ход се прибира в дома си.

По камерите обаче се вижда, че той има кръв отзад на главата си, за която се предполага, че е от нанесени удари.

Остава да се разбере дали е паднал и е ударил още веднъж главата си и това ли е фаталната травма, след която Денди остава в кома.

Първоначалните данни бяха, че се води разследване за опит за убийство на Денди.

Вижте още:
Направиха втора черепно-мозъчна операция на ДендиВтора черепно-мозъчна операция е направена днес на светския хроникьор Любомир Милчев – Денди в столи…Feb 22 2022skafeto.com


loading...