https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Поп певицата Гери-Никол е била арестувана в Париж, гласи последният упорит слух в музикалните среди, съобщи седмичникът „Галерия“. 19-годишната фурия танцувала и друсала „яката си дупара“ на средата на булеварда под Айфеловата кула заедно с приятелка, създавайки предпоставка за сериозна катастрофа.
Двете момичета били предизвикани от свои приятели да танцуват на улицата, и то в час пик, когато имало най-голямо движение.


Талантливата певица Крисия изплака голямата си болка: Тъжно ми е за Слави ТрифоновКрисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в…Jul 26 2018skafeto.com

Гери-Никол не се поколебала и за миг, като дори си направила клипче.
Малко след заснемането на видеото на място пристигнала полицейска патрулка и униформените съставили акт на двете момичета, гласи клюката. Наложило се девойките да дават обяснения в местното районно, където се отървали само със солена глоба за нарушаване на обществения ред.

The location doesn’t matter! #Part2 #Crazy #Girls #Paris 😂🇫🇷👭

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на

Народната певица Румяна Попова разкри 30-годишно предсказание на Ванга: Това ли е мъжът, който ще оправи България?Румяна Попова завършва с отличие музикалното училище в село Широка лъка, специалност „Народно пеене“…Jun 27 2018skafeto.com