Веселин Маринов сватба

Националният любимец Веселин Маринов работи за Димитър Рачков!Мария Игнатова си изнесе багажа от дома на РачковМария Игнатова демонстративно е изнесла багажа си от дома, който в последните месеци обитаваха заедн…Mar 24 2019skafeto.com

Певецът взема участие в „Забраненото шоу на Рачков“, с което през последните месеци комикът пълни зали и салони в цялата страна.
„Бат’ Веско е много готин и участва в шоуто ми. Затова и си позволявам да се шегувам с него, защото знам, че няма да ми се разсърди“, признава актьорът, цитиран от вестник „България днес“. В шоуто Маринов наистина отнася сериозна доза майтапи. Емблематичен е моментът, в който Рачков му подарява изрязан отстрани потник, за да има отдушници за обилното си потене. Веско приема подаръка с усмивка и е категоричен, че ще си направи и костюм с отдушници. Певецът получава и хавлия, с която да попива телесните течности, които си стичат от него по време на професионалните му изяви. Освен че пее в шоуто, Маринов разказва вицове, дава интервю и търпи шегите на Рачков, който не му дава да диша по време на целия му престой на сцената.

За участието си в спектакъла Веско прибира солиден хонорар (по неофициална информация е четирицифрена сума), който актьорът плаща от джоба си. Така Рачков реално е работодател на изпълнителя и му помага да си попълва банковата сметка. За парите актьорът разчита на финансовите постъпления от билети, като това не му е проблем, тъй като залите винаги са пълни. Често една дата за представлението не е достатъчна и екипът на Димитър Рачков е принуден да насрочи втори спектакъл в същия град.
„Забраненото шоу на Рачков“ е първото по рода си телевизионно предаване у нас, което е извън малкия екран и разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.
Първоначално е замислено като моноспектакъл, но Рачков решава, че може да кани популярни личности да му гостуват, за да стане още по-интересно. Така на сцената се оказва и Азис.

На шоуто, което се проведе в НДК в столицата, Рачков не пропусна да се пошегува и с импровизирания дует между Веселин Маринов и Цветан Цветанов, който е запечатан на аматьорско видео и изтече в публичното пространство.
„Човекът от дуета (Веселин Маринов не изрече името на Цветанов) ми призна, че е гледал в „Господарите“ общото ни изпълнение от едно новогодишно празненство, но много напира да пее и на един рожден ден излязъл и пял… в коридора, за да не го заснеме някой за пореден епизод„, коментира певецът общите изпълнения с Цветанов, с когото е известно, че са близки приятели.Това ли е новата приятелка на Димитър Рачков?След като Димитър Рачков беше сам на сватбата на Софи Маринова и Гринго стана ясно, че отношенията и…Apr 5 2019skafeto.com


loading...