Няма да напускам Слави, оставете ме да си почивам.“ Така Лилия Стефанова, втората беквокалистка на Слави Трифонов опроверга новината, плъзнала в Интернет сайтове, че и тя от есента вече няма да е в „Шоуто на Слави“. Чаровната красавица, дъщеря на поп, все още няма мераци за самостоятелна кариера. „Вярно е, че имам гадже, но то е свързано с личния ми живот, а той не искам да е достояние на всички“, каза още Стефанова. Само преди месеци Цветелина Грахич, колежка на Лили, напусна шоуто, за да стане самостоятелна певица.
Кариерата на Цветелина Грахич обаче рязко е поела в низходяща посока, откакто се раздели със Слави Трифонов, пише Таблоид.Този архивен кадър го доказва: Президентът Радев и Слави Трифонов са тайни приятели от години (СНИМКА)Слави Трифонов и Румен Радев крият дългогодишно тайно приятелство и общо минало. Тв водещият и прези…Jul 22 2018skafeto.com

В очакване на покани за работа, тя е свалила хонорара си на едва 700 лева, но пак нямало кой знае колко желаещи да я слушат. Дори дуетът с гаджето й не успял да предизвика особено голям интерес към работата й. За момента Грахич има средно 3 участия месечно, а интересът към нея спада с всеки ден, в който не е в национален ефир.
Сериозна заслуга за това има фактът, че като част от „Ку-ку бенд” тя често вървеше в комплект с колегата си Борис Солтарийски, а сега вече няма право да пее с него. Твърди се, че вместо 2 бона, колкото взимала, докато била със Слави, вече искала по 700 лева, надявайки се, че по-ниската сума ще донесе повече оферти за работа.
Източник bgdnes.bg и novini365.comЗвучен шамар за политиците ни: 32% гласуват за партия на Слави Трифонов, над 38% – за Румен РадевХипотетична партия, оглавявана от ТВ водещия Слави Трифонов, би получила 31, 8% на избори сега, а фо…Jul 11 2018skafeto.com


loading...