Талантливото дете Крисия Тодорова нарисува първата си картина, която ще продаде на благотворителен търг в края на декември. „Криси прояви интерес към рисуването и успя да създаде картината „Цветовете на гласа“. Много е доволна от резултата“, разказа пред вестник „България днес“ нейният баща Марин Тодоров.
Крисия проявила интерес към изобразителното изкуство, а нейната майка й помага да развие поредния си талант. Благотворителният търг, на който певицата ще предостави първата си картина, е насочен към малки дечица с артистични наклоности. „Надявам се творбата да бъде високо оценена, за да може повече пари да отидат за тези талантливи деца. Криси ще присъства на търга, защото обича да помага. До края на годината тя е ангажирана с няколко благотворителни концерта за болни деца.
Талантливата Крисия разцъфна след раздялата със Слави Трифонов: Не е за вярване какво направи! (СНИМКА)Детето чудо Крисия претърпя инцидент! Талантливата певица сама пусна СНИМКИ в ИнстаграмДетето чудо Крисия Тодорова е претърпяла инцидент. Това става ясно от снимки, които талантливото мом…Nov 18 2018skafeto.com

И през минали години го е правила, сега продължава да се развива в тази насока. Казва, че иска да помага, което нас като родители само може да ни радва“, добави Тодоров.
До края на ноември т.г. 14-годишната изпълнителка има планирани три благотворителни изяви. През декември ще й бъде още по-натоварено. Откакто не е част от екипа на Слави Трифонов, тя има и повече участия, тъй като постоянно получава покани за най-различни събития.
Покрай всичко хубаво, на Крисия се случи и нещо неприятно. Преди няколко дни младата певица преживява неприятен инцидент – счупва си пръст на ръката.

„Играела си е с други деца в коридора на пансиона, в който е настанена. Блъснала се е в една от стените и си е пукнала костта. В продължение на 18 дни ще е с гипс“, разказа бащата на изпълнителката.
От септември Крисия живее самостоятелно в пансион в София на Националното музикално училище „Любомир Пипков“.
„Има си съквартирантка. Научи се да готви, пазарува си продукти. За кратко време порасна много и се научи да бъде самостоятелна. С майка й сме много горди с нея. Но още иска съвети от нас. Сега се разболя от грип и ми звънна за лекарства. Занесох й и по телефона ме пита какво да пие. Добре се справя сама“, каза още Тодоров.Слави Трифонов прибрал 1 милион лева от Крисия: Стана ясна причината за раздялата на детето чудо и ДългияРаботните отношения на Слави Трифонов с неговата любимка Крисия Тодорова приключиха. Дългия вече не …Jun 4 2018skafeto.com


loading...