най-лошите роли

Дори и най-добрите актьори понякога правят грешен избор за това в кой филм да участват. Разбира се, това е опит за тях, но е факт, че има някои роли, които просто не са подходящи за даден актьор и това си личи и от крайния продукт. Днес ви представяме най-лошите роли на най-добрите актьори в Холивуд, които заслужено отнесоха критики от киноманите по света.

Никой не е перфектен и дори най-талантливите сред нас са принудени да се сблъскват от време на време със собствената си заблуда, пишат от dama.bg. Това важи и за най-големите и най-ярките звезди на Холивуд. Без значение колко награди Оскар има у дома, всеки един актьор рано или късно има лоша роля и провален филм. Представяме ви 10 обичани холивудски актьори и филмите, в които се провалиха.

Форест Уитакър
За такъв ужасен филм „Бойно поле Земя“ разполага с някои доста добри актьори – Бари Пепър, Джон Траволта и Форест Уитакър. Но наградата за най-лошо изиграна роля в този научнофантастичен провал трябва да връчим на Форест.

Марлон Брандо
Направете списък с най-великите актьори за всички времена и няма как да не включите Марлон Брандо.Но актьора има и кариерни провали, като най-големият от тях е „Островът на д-р Моро“.

Матю Макконъхи
От всички абсурдни роли и филми, в които е участвал Матю, „Тъмната кула“ е най-ужасен.

Кейт Бланшет
Кейт Бланшет е една от най-великите актриси. Тя е като хамелеон и може да изиграе всяка роля. Но всеки актьор има по едно петно в биографията си и за Кейт това е „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“.

Еди Редмейн
Еди спечели Оскар, след като участва във филма „Теория на всичко“. Но и той има провали – такъв е „Пътят на Юпитер“.

Джеси Айзенбърг
Джеси впечатли всички, след като изигра Марк Зукърбърг, но с участието си в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ определено успя да си натрупа черни точки.

Натали Портмън
Натали участва в „Междузвездни войни“, но това е може би най-лошото ѝ екранно представяне през цялата ѝ кариера.

Кристен Стюарт
Колкото и да припадаме по „Здрач“, за Кристен това е най-лошата роля и най-лошата актьорска игра.

Джейк Джилънхол
Днес Джейк Джиленхол е един от най-добрите актьори в Холивуд. Той успява да изиграе отлично всякакви роли и герои, но и до днес не можем да си обясним участието му в „Окджа“.

Джони Деп
Нека бъдем честни. Измина много време, откакто някой нарече Джони Деп велик актьор. Със сигурност, той спечели известна похвала за „Шоколад“, но след участието си в „Мордекай“ успя да се върне доста стъпки назад.Кои са звездите, които разчитат на доходи от страничен бизнесБизнесът е нещо, с което не всеки може да се справи. В същото време, когато имаме някакъв капитал, с…Oct 8 2019skafeto.comКои са самотните майки, отгледали най-големите звезди в светаСамотните майки често имат трудности, когато става въпрос за отглеждането и възпитаването на децата …Oct 12 2019skafeto.com


loading...