обичаните лица

„Дързост и красота“ е един от най-емблематичните сериали в световен мащаб. Излъчването му продължи толкова много години, че няколко поколения успяха да се насладят на взаимоотношенията между героите. Днес обаче ще се съсредоточим върху едно от обичаните лица в сериала, което дълги години бе в полезрението на дамската аудитория.

Рич, Брук, Карайн, а по-късно Тейлър – едва ли има хора, които не си спомнят за тези сложни любовни взаимоотношения в продължаващата вече повече от 20 години телевизионна сага „Дързост и красота“, пишат от vesti.bg. Дори да не сте гледали епизодите на американската ТВ класика от 90-те години на XX в., то със сигурност сте зървали лицата на големите актьори, които стартираха в сериала. Рон Мос е едно от култовите лица на „Дързост и красота“.

Той е един от първите актьори, партнирал си с красивата Катрин Кели Ланг (Брук Лоугън), Джон Маккук (Ерик Форестър), Сюзън Фланъри (Стефани Форестър). Рон влиза в образа на красивия, талантлив и умерен Рич Форестър, който е все „разкъсван“ от любовни чувства към различни жени, които се опитват да спечелят сърцето му завинаги и да имат деца от него. Богат наследник в модната империя Форестър, Рич определено бе апетитна хапка. Рон Мос бе в тази роля цели 25 години.

Зрителите имаха възможността да се наслаждават на играта му до 2012 г., когато стана ясно, че дъгогодишната му работа в сериала приключва и се оттегля от снимачния процес, а негово място бе заето от друг актьор – Торстен Кей. След „Дързост и красота“ Рон продължава да се занимава по-сериозно с музика. Той е един от създателите на групата Player, в която участва като бас китарист и вокалист. Най-известният техен хит е Baby come back. Мос има издадени и самостоятелни албуми.

Негови песни звучат и в сериала „Дързост и красота“. Има няколко други телевизионни роли, а през 2014 г. печели награди „Еми“ за шоуто The Bay The Series, където участва като продуцент и актьор. Приоритет на Рон определено до днес си остава музиката. Той създава нова музика и прави концерти в различни страни. Мос има един развод, а сега е щастливо женен за Девин Деваскес.
Вижте още:Пенсионерки в истерия за гастрола на Рич от „Дързост и красота“ у насИма сериали, които грабват зрителите за гърлото и ги държат така до самия край на сагата. Обикновено…May 2 2019skafeto.com


loading...