Мария Игнатова отново слиза от екран, след като „Папараци – ново 20“ спира окончателно. Според източници от bTV предаването не генерира желания интерес и има нисък рейтинг, а с тръгването на „Забраненото шоу на Рачков“ на бившия й по конкурентната Нова ТВ направо рухнало.

Освен това новият изпълнителен директор на bTV- чехът Мартин Швехлак, както и програмният директор Христо Хаджитанев, изобщо не харесвали шоуто, тъй като го смятали за елементарно, повърхностно и в противоречие с цялостната концепция на медията. Мария се задържа като водеща едва 7 месеца, но не намери път към сърцата на зрителите, които я обвиниха, че стои изкуствено на екрана.

Дори и „Господари на ефира“ да се върне отново на екрана, Игнатова едва ли ще намери място в него заради Рачков, с когото имаше дългогодишна връзка. След него блондинката се хвана с интелектуалеца Ивайло Нойзи Цветков, когото определя като голямата си любов. Именно той я окуражил да направи шоуто си „Без грам ИнстаСрам“, чието успех също беше спорен. Но след като остане без работа, Игнатова най-вероятно отново ще се насочи към него, пише Галерия.

Рачков сваля от екран Мария Игнатова
Мария не успя да задържи интереса на зрителите

Двамата с Нойзи от доста време живеят в къща в подножието на Витоша. И двамата имат деца от предишни връзки. Ивайло е баща на 10-годишната Ана, а Мария е майка на 12-годишния Виктор от брака си с Петко Димитров. С него се разделят точно година след сватбата су. Тя приема края на връзката им изключително трудно, защото трябва да признае пред другите, че е направила грешка и се е провалила и до последно крие, че имат проблеми. А те започват с раждането на сина им, който се появява на бял свят в осмия месец и до последно не се знае дали ще оцелее.

Вижте още:
Голямото завръщане на Рачков – без отшелнически вид и с истинско комично съзвездиеСнощи бе даден отговор на въпроса, който хиляди българи си задаваха с месеци, а именно „Къде е Рачко…Mar 8 2021skafeto.com

Истината за отношенията между Геро и Рачков„Обичам Митко Рачков! Ако някой търси някаква сензация или скандал, просто не е познал. Не ми е ника…Mar 4 2021skafeto.com


loading...