поп-фолк звездите

Днес ще ви представим някои от най-бурните и публични скандали в родната поп-фолк гилдия. Поп-фолк звездите често попадат в жълтите хроники, заради своите свади, но днес ще внесем малко яснота и по най-нашумелите проблеми сред тях. Ето и кой с кого е имал нещо за делене в годините.

Колкото повече се развива поп фолк индустрията, толкова повече са предпоставките за изостряне на отношенията на звездите в нея, пишат от show.blitz.bg. Потвържденията за това са в историята и говорят повече от красноречиво. След като наскоро Тони Стораро призна в тв интервю, че е обиден на Азис, защото така и не уважил нито сватбата на сина му Фики, нито промоцията на първия му албум.

„Не дойде на сватбата на Фики, а преди това на промоцията на първия му албум. Обидно ми стана. 20-годишно приятелство отиде на вятъра“, каза с неспестена болка пред Мон Дьо легендарният изпълнител. Някога днешните врагини Преслава и Галена пък, са делили дори общ покрив, толкова силно е било приятелството им. Преди около три години двете се скараха жестоко и според слуховете причината е била статуетката „Певица на годината“. Разбира се, никоя не го потвърди или отрече публично.

Приятелки преди години са били и Емануела и Алисия, които днес открито демонстрират ненавистта си една към друга. Емануела дори посочи името на колежката си като фактор да напусне някогашните си издатели от „Ара мюзик“ и да отиде в „Пайнер“.

В средите се шушука още, че заради Алисия от фирмата са си тръгнали Джина Стоева и Ивена, пише „Телеграф“. Пак заради професионална причина дружбата си развалят и Райна и Кали, които и до днес са сочени за най-големите скандалджиики в поп фолка. Любопитна подробност при тях обаче е, че композиторът Боби Павлов създаде напрежение между двете, представяйки им една и съща музика за парчета.

Райна отрече да е окрала Кали, подчертавайки, че нейният проект е записан през 2017 година, но вижда бял свят едва сега. В гилдията плъзнаха слухове, че Кали обвинява Райна в некоректност заради парчето „Измъкни ме“, което е с музика, досущ като мелодията на „Среден пръст“, а изпълнението на Кали е дело на композитора Боби Павлов.

Вижте още:Ясни са хонорарите на поп-фолк фуриите в новогодишната нощПоп-фолк фуриите обикновено са най-заети именно по време на предстоящите празници. Причината за това…Dec 23 2019skafeto.comМихаела Филева влиза в поп-фолка?Михаела Филева е една от родните изпълнителки, които имат много успешна кариера в поп музиката. Оказ…Mar 23 2020skafeto.com


loading...