Принц Хари и Меган Маркъл бяха засечени на разходка по време на карантината. Двамата вече живеят в Лос Анжелис, след като се преместиха от Канада.

Двамата бяха заснети с кърпи на лицата, които да ги предпазят от коронавируса, докато разхождат кучетата си.

Кралските особи наскоро се преместиха да живеят в Калифорния, след като напуснаха имението си в Канада, оценено на 11 милиона паунда.

Техен приятел сподели пред „Сън”, че двамата в момента търсят да закупят дом из скъпия квартал Малибу, където живеят много от холивудските звезди. Вчера те са разговаряли с актьора Мел Гибсън, който продава своето имение за 15 милиона долара.

Принц Хари и Меган хванати на разходка по време на карантината

По-рано през деня двамата участваха в раздаването на храна с доброволци от асоциация Проджект Ейнджъл Фуд, която обичайно доставя адаптирана храна за хроничноболни хора.

Знатната двойка е раздала храна на около 20 клиенти на асоциацията. Меган и Хари са направили това, за да подкрепят шофьорите на асоциацията, принудени да работят повече заради карантината в Калифорния, въведена преди четири седмици.

Вижте още:
Кейт Мидълтън се чувства виновна, че излъгала децата сиКейт Мидълтън се чувства виновна, че излъгала своите деца. Херцогинята на Кеймбридж им казала, че и …Apr 18 2020skafeto.com

Меган и Хари се покриха в палата на Мел Гибсън (СНИМКА)Мегзит безспорно бе една от основните теми от началото на 2020 г. Меган и Хари са още са твърде диск…Apr 4 2020skafeto.com


loading...