анита рачков снимки

Димитър Рачков отново е необвързан, след като младото му гадже Анита изхвърча от живота му. Актьорът сам я разкара, но не защото спря да я обича, а защото тя му изневери. Може да е клише, но Анита сложила рога на Рачков с най-добрия му приятел. Блондинката месеци наред флиртувала с него зад гърба на гаджето си.

Ани и приятелят на Рачков си паснали от самото начало. Първоначално започнали да си пишат в социалните мрежи, където се закачали и флиртували. Впоследствие нещата станали сериозни и се стигнало до реални срещи и секс, пише show.blitz.bg.

Водещият на „Като две капки вода“ можеше и никога да не научи колко шавлива жена има до себе си, но Анита прекалила. Тя се отдавала на плътски наслади толкова често, че накрая комикът се усъмнил, проследил я и я хванал в крачка.

Рачков останал бесен от предателството на двамата, на които вярвал най-много. Той изхвърлил Анита от дома си на мига и блокирал телефона на приятеля си.

За красавицата това е голям удар. Шавливото ѝ поведение я лиши от актьорска кариера. Рачков бе готов да я подготви и спонсорира да стане студентка по „Актьорско майсторство“.

Актьорът няколко дни не бил на себе си. Той кроеше планове дори да има дете от Анита. Подобно на ситуацията с Мария Игнатова, която отказваше да му роди бебе, и младата Ани само го е разигравала.


loading...