Димитър Рачков щастлив бар брат водещ

Димитър Рачков няма да бъде водещ на новия сезон на „Като две капки вода“, защото за пръв път ще има свое собствено комедийно предаване. Шоуто на актьора ще се завърти в ефира на Нова телевизия от 7 март и ще се излъчва веднъж седмично, издават хора от кухнята.

Продуцент на проекта отново е Магърдич Халваджиян, с когото Рачков имал 20-годишен договор за сътрудничество, което означава, че се е вързал да работи при арменеца до пенсия, че и след това. „Шоуто на Рачков“, както е кръстено новото предаване, щяло да имитира по формат „Комиците“ на Любо Нейков, което дълго време забавляваше зрителите от ефира на Би Ти Ви, преди рейтингът му да удари дъното и да изпадне от програмната схема на телевизията. Освен това Митко щял да кани за гости и известна хора, с които да си прави шеги. От екипа на шоуто му издават, че комикът се е спазарил да получава по 10 хиляди лева на епизод, което означава, че за месец в банковата му сметка ще постъпват по 40 бона нови постъпления.

Не е тайна, че Рачков е сред най-скъпоплатените актьори у нас и отдавна е милионер, пише Ретро.

Освен че има своя собствена фирма, той е и съдружник в един от бизнесите на Халваджиян. Голямата финансова инжекция за шоумена дойде, когато той реши да направи свой моноспектакъл, с който обиколи страната няколко пъти, че дори го представи и пред българската публика в Лондон. Преди това Рачков захлебваше основно от предаванията „Господари на ефира“, „Капките“, както и като водещ на банкети, сватби, кръщенета и фирмени партита, на които за час и половина прибираше по 8-10 хиляди лева. През април 2019 г. обаче той хвана златната кокошка и само от двата си спектакъла в зала 1 на НДК заработи около 250 хиляди лева.

После се прицели в „Арена Армеец“, откъдето щеше да изкара 600 бона, ако пандемията не бе осуетила плановете му и зрителите не бяха намалени наполовина заради разстоянието, което е необходимо при провеждане на такива мероприятия.

От милионите на Рачков намазва и неговата млада половинка – плеймейтката Анита Димитрова, с която са двойка вече почти година. В арт средите актьорът се слави като циция, но за атрактивната 25-годишна блондинка е развързал кесията. Само поддръжката на ефектната ѝ визия струвала по 2 хиляди лева на месец. Отделно тя го изнудвала за почивки, скъпи подаръци и тоалети. Преди дни се заговори, че Анита вече била бременна от 48-годишния комик, но тя така и не потвърди слуха. Единствено публикува поредна своя снимка, на която е в перфектна форма.

Виж още:Мария Игнатова пак дразни РачковМария Игнатова вече не пази ревностно личния си живот, а започва да го афишира все повече. Блондинка…Feb 16 2021skafeto.com

Зрители на бунт срещу Халваджиян и „Капките“ заради отсъствието на РачковОжесточен диспут се завихри във Фейсбук страницата на шоуто „Като две капки вода“ заради отсъствието…Feb 9 2021skafeto.com

Халваджиян проговори за Рачков: Той е отшелник в изгнание, почива сиПродължаващите от миналата година спекулации за раздор между Магърдич Халваджиян и Димитър Рачков по…Feb 8 2021skafeto.com


loading...