родила секцио

Зейнеб Маджурова стана позната на зрителите като една от синоптичките на Нова. След това тя бе част от екипа на Гала и като цяло правеше добро впечатление на зрителите с усмивката и позитивната си енергия. В последно време тя бе съсредоточена върху личния си живот и раждането на детето й. Тя разкри защо е родила секцио.

Зейнеб Маджурова миналата седмица стана майка за първи път на прекрасно момиченце, а това, през което е преминала през всичките девет месеца от бременността си, така и не стигна до публичното пространство, пишат от show.blitz.bg. Оказа се, че чаровната репортерка от „На кафе“ е имала лека и безпроблемна бременност, но се наложило да роди секцио, защото бебето й било твърде голямо и тежко за нормално раждане.

Бебето се появило на бял свят без усложнения, но с впечатляващи мерки – над 4 килограма. Докато плодът растял в утробата на блондинката, хубавата туркиня не се отказала от активния начин на живот, пише „Уикенд“. Ежедневно се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането дори била в планината с мъжа си Стоян, където изминала над 8 километра, без да почувства умора.

С бащата на дъщеря си Мириам – бизнесменът Стоян Балевски все още нямат сключен брак, въпреки че Зейнеб тайно си мечтаела да се види в бяла рокля. Името на момиченцето си пък, репортерката избрала неслучайно – то хем звучи екзотично, хем е разновидност на традиционното българско име Мария. Има еврейски произход и означава „любима, желана“. В момента Зейнеб е в отпуск по майчинство и все още няма намерение да се връща в телевизията, поне докато малкото й момиченце не навърши поне годинка.

Зейнеб Маджурова е българска телевизионна водеща. Маджурова е родена на 13 февруари 1985 година в Бургас. Прочува се с участието си в първото издание на шоуто „Биг Брадър“. След него тя става и водеща на прогнозата за времето по Нова телевизия, както и репортер в предаването „На кафе“. В средата на ноември 2019 г. ражда момиченце.Зейнеб роди и се помоли: И таткото е много хубав, и аз, дано на двама ни да прилича (ВИДЕО)Репортерът в предаването „На кафе“ Зейнеб Маджурова стана майка. Малката Мириам се роди в края на ми…Nov 12 2019skafeto.comБунт в Нова телевизия, красавицата Зейнеб забърка жесток скандалИстински бунт назрява в Нова тв срещу Зейнеб Маджурова. Веселата блондинка от Бургас взима тлъста за…Jun 23 2019skafeto.com


loading...