сватбата на дъщерята на Гейтс

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В края на миналата седмица Дженифър Гейтс и половинката й Найел Насар станаха законни съпруг и съпруга. Две церемонии в два последователни дни се проведоха в имението за милиони на фамилията Гейтс.

Очаквано то бе обградено от папараци, които успяха да заснемат щастливите младоженци, както и многобройните гости. Минаха се обаче няколко дни, преди Дженифър, както и нейните родители, да споделят официални кадри, както и емоциите си, в социалните мрежи.

Почти едновременно и младоженците, и родителите на булката публикуваха в Инстаграм профилите си по една снимка от сватбата. „Моята вселена“, написа кратко и ясно дъщерята на основателя на Microsoft по снимка, на която със съпруга си минават пътя от олтара на фона на ръкоплясканията на гостите.

Насар също качи кадър от вълнуващото събитието и шеговито написа – „Направихме нещо този уикенд“. Той благодари и на всички, които са направили този ден най-щастливия в живота му.

Бил Гейтс избра да сподели друга снимка, под която написа своите поздравления за младоженците.

„Джен и Найел, невъзможно е да опиша с думи колко щастлив ме направи това да ви видя изпълнени с радост във вашия сватбен ден. Толкова съм горд с двама ви и с всичко, което постигнахте дотук в живота си, и с всичко, което ще постигнете в бъдеще в съвместния си живот“, написа милиардерът.

Мелинда Гейтс също сподели вълнението, което още я държи от церемонията миналата седмица, както и щастието си, че дъщеря й и зет й са успели да организират своя празник на любовта в настоящите условия „по безопасен начин“.