слави трифонов магаданс

Слави Трифонов разпусна балет „Магаданс“. Дългокраките красавици няма повече да са част от екипа на Дългия, информира „Стандарт“.Алена и звездите закопаха Слави: Ретроградният Меркурий и три планети спират новата партия„Новият политически сезон изисква непрекъснат анализ и признаване на грешките от политическите парти…Aug 21 2019skafeto.com

Както е известно, в последното си предаване Трифонов призна, че готви нов телевизионен проект. Все още не е ясно какъв ще бъде той – дали ще прави телевизия, или отново шоу. Но едно е ясно – красиви жени няма да танцуват около него.

Слави съобщил на балерините, че няма да разчита на тях още преди няколко месеца. Момичетата приели емоционално раздялата.

На последния снимачен ден на „Шоуто на Слави“ балерините решават да подарят на шоумена скромен подарък. Те искали да се отблагодарят за всичко, което Слави прави за тях през годините.Балерина на Слави показа уникални СНИМКИ зад кулисите на шоутоМиналата седмица „Шоуто на Слави“ слезе от ефир, след като 19 години се излъчваше по bTV. В последни…Aug 18 2019skafeto.com

Голяма част от момичетата работят от цяла декада при Трифонов. Хубавиците са негова слабост, той много ги уважава, но в новия си проект не смята да разчита на танцьорки и затова е принуден да се раздели с тях.


loading...