майката на Сузанита

Сузанита няма спирка. Дъщерята на Орхан Мурад се наблъска с още силикон, пише Lupa.bg. 18-годишната девойка най-после има желания размер гръдна обиколка. Младата певица се е оперирала в турска клиника, като вече се похвали, че е с нови гърди в инстаграм. Щерката на Орхан Мурад се пусна от болничната стая, а на ръката й ясно си личи абокат. 

Коментарите за силиконовия тунинг на тийнейджърката отново са противоречиви. Сузанита подпълни пазвата си още преди да стане пълнолетна, а сега е увеличила размера с още няколко кубика.

Само месец, след като Сузанита навърши пълнолетие и се закани „Вече наистина няма какво да ме спре“, тя показа, че не е говорила празни приказки.

Сузанита се наблъска с още силикон

Вижте още:
На крилете на любовта – Сузанита представи гаджето на родатаНа крилете на любовта е Сузанита. Нещата между щерката на Орхан Мурад и новото й гадже се развиват и…Jan 28 2021skafeto.com

След като възпита Сузанита, майка ѝ иска да отглежда и чужди децаРабота като детегледачка си търси майката на Сузанита, пише България днес. Шенай Мурад лично обяви …Jan 22 2021skafeto.com


loading...