Теди Александрова

Фолк певицата Теди Александрова избухна с нова серия срещу Емрах, но този път нападката й е насочена основно към цялата фамилия на младежа, пише Хотнюз.

Оказва се, че Тони Стораро и синовете му са огромни длъжници към фирма „Пайнер“, където им висят повече от 20 000 евро за неустойки.

Дължимото е по повод напускането на Емрах от компанията, случило се неотдавна. „Това е една малка част от сумата, която дължите на фирма „Пайнер по неустойката на договора! А цялата сума е 20 000 евро! Парите са текстовете и мелодиите ми не са част от това ваше задължение! Смешна и жалка история“, написа Александрова и прикрепи бележка от платежно за частично плащане за неустойката на Емрах.

Скандалът ескалира! Теди Александрова разкри, че фамилия Стораро дължат много пари (СНИМКИ)

Скандалът ескалира! Теди Александрова разкри, че фамилия Стораро дължат много пари (СНИМКИ)

„Та за кое се тупате в гърдите, че сте платили? Дори и тази сума по нестойката я давате на парче! Жалка работа! Язък, че парадирате с пари и имоти в душите сте бедни“, засече още сина на Стораро и фамилията му. Емрах пък публикува в Инстаграм стори чат уговорката си с бившата за пари, които й е плащал за авторска дейност.

По-рано Александрова изрази отново твърдението си, че Емрах има зависимости към опиати и това води до редица проблеми в характера му. „Страх ме е, че може би съм била с човек, който има раздвоение на личността в следствие на всички наркотици. Нестабилна психика, лабилна, смяна на настроенията рязко, както и на мненията и решенията си“, твърди блондинката.

Виж още:Теди Александрова: Емрах ми счупи носаТеди Александрова обвини Емрах Стораро, че й е счупил носа, като дори има свидетели на случилото се,…Apr 5 2022skafeto.com

Тони Стораро откупил сина си Емрах от продуцента на ТеофиковМалкият син на Тони Стораро – Емрах, също е имал сериозни проблеми със скандално известния продуцент…Nov 16 2021skafeto.com


loading...