уинслет игнатова

Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе във филма за Ружа Игнатова, носещ работното заглавие Fake! или преведено на български „Фалшив!“. Лентата ще бъде заснета и продуцирана от холивудския гигант „Метро Голдуин Майер“, съобщава Дир.бг.

Все още не е ясно дали Кейт Уинслет ще се превъплъти в ролята на българката, тъй като проектът е в началния си етап на пред-продукция и пълният актьорски състав не е уточнен.

Филмът Fake! се базира на книгата на Джен МакАдам, която описва участието си в схемата OneCoin. МакАдам, която ще бъде и изпълнителен продуцент на филма, губи 300 000 долара в пирамидата на Ружа Игнатова.

Сценарист и режисьор на лентата ще е Скот З. Бърнс, който нашумя с политическата си драма The Report.

Бърнс е работил заедно с Кейт Уинслет във филма Contagion на режисьора Стивън Содърбърг. Тази лента придоби особена популярност в началото на годината, тъй като почти пророчески описваше свят обхванат от пандемия.

В центъра на историята във Fake! стои родената в София българка Ружа Игнатова. Тя се оказва на върха на глобална пирамидална схема с крипто валутата OneCoin.

Заедно с брат си Константин, Ружа Игнатова създават компания за криптовалута и обещава да направи инвеститорите си несметно богати. Всичко обаче се основава изцяло на лъжи и измами. В PR материалите си OneCoin заявява, че „Доктор Ружа Игнатова“ ще промени света, докато в действителност българката мами инвеститорите си.

Ружа Игнатова натрупва 4 милиарда долара от пирамидалната схема, след което изчезва безследно през 2017 година и продължава да е в неизвестност. Брат ѝ, Константин Игнатов, е арестуван в началото на 2019 година.

Виж още:Вижте яхтата на криптокралицата Ружа ИгнатоваЯхтата на OneCoin кралицата Ружа Игнатова, която е издирвана от ФБР за финансови измами в особено го…Jul 26 2020skafeto.com

Неуловимата! Криптокралицата Ружа Игнатова – в Макао, Дубай, София, Атина, Лисабон…Ранният юни 2016 година. Доктор Ружа Игнатова излиза на сцената на Уембли Арена пред хиляди крещящи …Dec 5 2019skafeto.com

Българската „кралица на криптовалута“ Ружа Игнатова оплела в мрежата си и сина на Джордж БушСинът на президента Джордж Буш-старши – Нийл Буш, е взел 300 000 долара от българската „кралица на к…Nov 18 2019skafeto.com

Зловеща мълва за най-богатата българка: Д-р Ружа Игнатова и нейни близки вече може да не са между живитеПрочулата се в последните години българка д-р Ружа Игнатова е в пълна неизвестност и се издирва в Ге…Jan 26 2018skafeto.com


loading...