Фики Като две капки вода

Напълно очаквано Фики Стораро спечели осмия сезон на „Като две капки вода“. Синът на Тони Стораро печелеше зрителския вот в почти всеки епизод на предаването, почти винаги водеше в класирането и победи и в последния епизод на забавното шоу. Фики си тръгва от предаването с нов автомобил, каквато е наградата.

„Благодаря на родината, че ме подкрепи“, заяви фолк изпълнителят. 

Стораро-младши показа завидни умения в имитаторското шоу. Припомняме, че още в първия епизод на предаването синът на Тони Стораро отвя конкуренцията с брилянтното си превъплъщение в образа на Стиви Уондър. Преди старта мнозина смятаха, че Фики ще се издъни, тъй като няма да се справи добре с други жанрове извън чалгата, но той омая дори върлите противници на лекия жанр, които не могат да отрекат таланта му.

Изпълнителят на „Пате“ бе с най-голяма фенска маса – тийнейджъри, които са основните гласуващи в „Капките“. Именно те, както и доброто му представяне му донесоха мечтаната победа.

Втора се класира Маги Джанаварова, която бе доста разочарована от класирането. Фенове на поп певицата коментираха, че те има по-голяма нужда от наградата – лек автомобил.

Фики стана големия победител в „Като две капки вода“

Трета се класира Дара, която бе най-големия конкурент на Фики, заради големия си брой невръстни почитатели. Младата певица също показа таланта си да имитира и си тръгна с приза „Мис Дарование“.

Фики стана големия победител в „Като две капки вода“

Четвърти остана JJ, който въпреки, че не беше известен на широката публика, все пак се представи повече от достойно и достигна до финала на шоуто.

Вижте още:
Фики и Дара в борба за първото място в „Капките“Кой ще спечели „Като две капки вода“, това се чудя всички зрители на забавното предаване. Най-оспорв…May 18 2020skafeto.com

Папи Ханс: Дара ми липсва„Стой си в къщи“ е заглавието на супер симпатичен любовен трак, изстрелян от Папи Ханс за ден, с тек…Mar 22 2020skafeto.com


loading...