богати звезди

Обикновено думите „богати звезди“ и „месечен бюджет“ не върввят ръка за ръка. Повечето от нас смятат, че звездите никога не се замислят за разходите си, по простата причина, че имат достатъчно големи финансови възможности. Истината обаче е, че има някои от тях, които са отговорни към финансите си и ги държат изкъсо.

След като един обикновен човек се превърне в звезда и започне да печели сериозни суми, обикновено се приема, че животът му се променя напълно – луксозни имоти, скъпи дрехи, екзотични почивки и какво ли още не, предават от iwoman.bg. Всъщност, има доста холивудски знаменитости, за които славата и богатството са добре дошли, но те не променят живота си по никакъв начин. Напротив, разходите им са строго определени, пазаруват в квартални супермаркети, а дрехите им понякога са от магазини за втора употреба. Ето част от звездите, които се придържат към месечен бюджет.

Зоуи Дешанел
Синеоката красавица, която стана любимка на зрителите след участието си в сериала „Кое е това момиче?“, живее наистина скромно. Месечните й разходи са около 22 500 долара, а печели над 95 000 долара. Част от тези харчове отиват за ипотеки на недвижими имоти, а друга – за акции и облигации. Актрисата е известна и с големите си дарения за благотворителни организации, като неведнъж е казвала, че не изпитва нужда да се разхожда из щандовете, пълни с дизайнерски обувки и дрехи.

Кристен Бел
Кристен и съпругът й Дакс Шепард са известни със скромния си начин на живот. Блондинката дори използва купони за отстъпки, когато пазарува в кварталния супермаркет. Нетното богатство на двойката се оценява на 18 милиона долара, но те избягват ненужните разходи. Дори сватбата им е била съвсем скромна – подпис пред свидетели в съда.

Леонардо Ди Каприо
Любимият на всички жени, Леонардо Ди Каприо, определено не живее като богаташ, въпреки наличните си 200 милиона. Той е напълно отдаден на екологичните каузи, харчейки милиони за опазване на дивата природа. Най-екстравагантният му разход за два милиона долара е закупуването на остров в близост до Белиз. Дори автомобилът му е съвсем обикновен модел на Toyota.

Сара Джесика Паркър
Сара Джесика Паркър е една от най-скромните холувдски актриси, която с доходите си от близо 100 милиона долара би могла да води разкошен начин на живот. Тя оправдава своя пестелив начин на живот с детството си, което е било изключително скромно, тъй като е дете в многодетно семейство. Растейки без финансови средства, Сара научава кои са истински важните неща в живота и сега предава уроците на своите три деца.

Дженифър Лорънс
Дженифър Лорънс успя да натрупа състояние от близо 7 милиона само за няколко години под светлината на прожекторите. Въпреки че вече е богата, актрисата живее в същия малък апартамент, който е наела при пристигането си в Ел Ей.Тя не пазарува от скъпарски магазини и кара Volkswagen.

Ерик Клептън
Британският музикант е натрупал богатство от 250 долара. Въпреки това, Ерик е здраво стъпил на земята и не позволя на славата да му завърти главата. Облеклото му е небрежно и никога няма да бъде видян да пилее парите си лекомислено. Музикантът разполага със страхотна колекция от изкуства, но го приема по-скоро като инвестиция, а не разход.Звездите, които не могат да живеят без хороскопиЧесто, когато един човек придобие някаква известност, отношението на останалите към него се променя.…Oct 3 2019skafeto.comСериалът „Приятели“ и най-запомнящите се гост-звездиСериалът „Приятели“ е част от живота ни вече 24 години. Тези шестима симпатяги успяха да ни омагьоса…Sep 26 2019skafeto.com


loading...