актьори

Както има различни хора, така има и различни актьори. Това означава, че понякога те, също като нас, не са доволни от работата си и имат лично мнение, дори и да не го изразят веднага или дори то да не повлияе на представянето им в дадена продукция.

Докато преглеждат любимите си филми, като „Междузвездни войни“, „Джеймс Бонд“, „Борн“, мнозина от нас нямат представа, че актьорите, изиграли култовите роли не могат да понасят героите си, пишат от dama.bg. Причините са различни: глупав герой, некачествен сценарий, лош актьорски подбор, а някои от тези роли почти са съсипвали кариерите на звездите. Представяме ви 6 актьора, които съжаляват, че са изиграли култови герои.

6Харисън Форд, „Междузвездни войни“

От двата си култови героя Харисън Форд определено харесва повече Индиана Джоунс. Героят му от „Междузвездни войни“ Хан Соло не бил любим на Форд, тъй като той го смятал за „глупав като пън“ второстепенен персонаж.
Назад

5 богати звезди, които живеят с месечен бюджетОбикновено думите „богати звезди“ и „месечен бюджет“ не върввят ръка за ръка. Повечето от нас смятат…Oct 3 2019skafeto.comЗвездите, които не могат да живеят без хороскопиЧесто, когато един човек придобие някаква известност, отношението на останалите към него се променя.…Oct 3 2019skafeto.com