Wet Wet Wet

Всички българи сме свикнали да свързваме 1994-а година най-вече с националния ни тим по футбол и незабравимото американско лято, когато Стоичков, Балъков, Лечков и компания написаха със златни букви най-великата страница в историята на „лъвовете“. През същата година обаче, малко преди да паднем в плен на футболните емоции, всички бяхме подвластни на един незабравим и до днес златен музикален хит. Love Is All Around в изпълнение на популярните Wet Wet Wet бързо се превърна в световен хит и превзе всички музикални класации.

В продължение на цели 15 седмици парчето се задържа на върха на британската класация за сингли. Песента е най-разпознаваемата част от саундтрака на хитовия филм „Четири сватби и едно погребение“.

Оригиналът на Love Is All Around е изпълнен от групата Трогс, която през 1967 я издава като сингъл. В годините след това популярната мелодия е изпълнявана от много музиканти, между които и групата РЕМ. Бандата я харесва толкова много, че я включва при дебюта си в предаването на MTV „Ънплъгт“ през 1991 година.

Wet Wet Wet е шотландска поп група, сформирана през 1982 година в Глазгоу, Шотландия. Тя е съставена от музикантите Марти Пелоу (вокал), Томи Кънингам (ударни, вокал), Греъм Кларк (бас, вокал) и Нийл Мичъл (клавишни, вокал). Петият, неофициален член на бандата е соло-китаристът Греъм Дъфин. Известни хитове на групата са „Wishing I Was Lucky“ (Ще ми се да бях късметлия), „Goodnight Girl“ („Момиче за лека нощ“), както и „Love Is All Around“ („Любовта е навсякъде около нас“), с който ви поздравяваме.

Виж още:Едва ли има човек, който да не е канил гаджето на тази мелодия. Поздрав с този златен хит от 1971 г! (ВИДЕО)Рики Шейн изпя един от най-големите хитове в началото на 70-те години на миналия век. Песента Mamy B…Mar 12 2017skafeto.com

Тя е кралицата на музиката! Всички я обичат! Поздрав с незабравима песен от 1989 година, вечен хит! (ВИДЕО)Мадона Луиз Вероника Чиконе или казано накратко – Мадона. Няма човек, който да не е слушал поне един…Feb 22 2017skafeto.com


loading...