Дина Ганева
Дина Ганева

Медицинската сестра Дина Ганева е последователка на лечители като Учителя Петър Дънов, Петър Димков, акад. Вастонов, Малахов, Норбеков, Сайонджи, д-р Райли, който е работил с известния американски пророк Едгар Кейси. Издирва и прилага древни рецепти, където храната действа като лекарство. Тя е с майсторско свидетелство за масаж и с втора степен рейки.Ракия 40 градуса лекува диабет завинаги: Пенсионерка от Разград откри цяр срещу тежката диагнозаНародната медицина успешно лекува случаите, засегнати от тихата епидемия на диабета. В това се е убе…May 7 2018skafeto.com

Дина Ганева има зад гърба си солиден стаж като медицинска сестра, когато научава за лечебните процедури с биополе. Вече владеела “бабешкия” масаж, който облекчава всякакви болежки. В началото на 90-те години тя е на специални изследвания в София. Техниката доказва, че сестра Ганева има дадености на биолечител. Тогава няма пари, за да завърши курса по енерготерапия, но по-късно овладява тънкостите на акупресурата и започва официално да прави лечебни масажи. Сред пациентите ѝ има авторитетни медици и известни личности.

Освен чрез ръцете си тя помага на болните и с големия си запас народни рецепти за всякакви състояния. Една от най-популярните ѝ е тази за диабет, която научила преди доста години от хора от Сопот, които също били нейни пациенти. Сестра Ганева е категорична, че с този илач може да се излекува от раз не само диабетът, а и всички заболявания на панкреаса. „Налива се една бутилка от чешмата. Затваря се и се слага до един кошер. Оставя се там да стои само два часа. И този, който има диабет, първо си мери кръвната захар, записва си датата и стойностите.

След това започва да пие от водата колкото иска пъти на ден, в продължение на две седмици. Когато свърши, зарежда нова вода. След две седмици отново си мери кръвната захар и ще види голямото подобрение“, обяснява сестра Ганева. По нейни думи пчелите излъчвали радиовълни. „Аз, също като тях, мога да променям с енергията си кристалната структура на водата. Игнат Игнатов ме изследва и имам документ за това. Аз зареждам вода на много нервно болни, които имат нужда от моята енергия. От това по-хубаво какво искаш – илач без пари“, споделя лечителката.Рецептата на леля Лиляна срещу диабет – от 9.55 кръвната й захар падна на 4.2 и не се покачва вече!В днешно време освен традиционната медицина, все по-голяма популярност набира и алтернативната или п…Aug 20 2017skafeto.com

Другата ѝ изключително целебна рецепта е за възпалени вени на краката.

„Веднъж при мен дойде жена, единият ѝ крак беше буквално черен, а на другия вените също бяха възпалени, но не беше толкова увреден. Правих ѝ масаж и на двата крака, но този, който не беше толкова зле, я болеше много. Тогава се сетих за една рецепта за снемане на възпалението и я приложих. Взема се една шепа от плитка от чесън, която се смила предварително, същото количество житни трици, и се попарват. Оставят се да престоят 10-15 минути, за да си дадат силата. Прецеждат се. Счуква се чесън (2-3 скилидки), размесва се с вода и се прецежда също.

Смесва се с първата запарка. В тази смес се напояват бинтове и се увиват около болното място. Този компрес снема много бързо възпалението и отнема болката – в житните трици има мощен биологичен заряд – той подхранва клетката, а стеблата на чесъна съдържат фитонциди, които убиват бактериите“, обяснява сестра Ганева.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да предприемете каквото и да е се консултирайте задължително с лекар.


loading...