Тибетските монаси от векове са символ на мъдрост и духовност. Още от древни времена славата им се е разнесла далеч извън пределите на манастирите, където служат. Една от причините за това са и техните несравними умения да лекуват болести, понякога дори такива, пред които съвременната медицина е безсилна. Те са ни завещали много полезни съвети и рецепти за природни лекарства, които имат наистина чудодейна сила.

Днес ви предлагаме една от техните уникални рецепти, с помощта на които можете лесно и ефикасно да прочистите организма си и по този начин да си гарантирате отлично здраве и дълголетие, което е толкова характерно за монасите от Тибет.Билката бял равнец е чудотворна! С тази отвара ще забравим за коремчето, хемороидите и стомашните проблемиБилката бял равнец може да бъде използвана, за да си помогнем сами и да поддържаме организма си здра…Dec 2 2017skafeto.com

Отварата за здраве обаче е доста силна и затова препоръката е да се използва не повече от веднъж в годината.

Как тибетските монаси поддържат добро здраве и дълголетие?

Първата рецепта е съвсем простичка: необходими са ни единствено 150 грама чесън и половин килограм лимони. Измийте хубаво лимоните и ги смелете в пасатор заедно с корите. Изчистете чесъна и го добавете към лимоните, като отново смелете сместа.

Кипнете на котлона литър и половина вода и добавете към нея сместа от чесън и лимони. Варете 15 минути, след което оставете отварата да се охлади до стайна температура. Налейте я в чисти стъклени бутилки и я съхранявайте на хладно и без контакт със слънчева светлина. Пийте от отварата по 100 грама сутрин, на гладно. Терапията продължава около 25 дни до изчерпването на отварата. Ефектът от прилагането й обикновено се усеща след втората седмица.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!С тази отвара се отървах от всички токсини и ненужни килограми за нула време! Всички приятелки започнаха да я пиятТеглото на човек се получава вследствие от няколко фактора. На първо място, разбира се, е храната, к…Oct 21 2017skafeto.com


loading...