вода

Последните изследвания на учени за пореден път доказаха, че всичко прекалено е вредно за здравето. Дори и да става дума за водата, без която човек е обречен на сигурна смърт. Оказва се, че живителната течност може да доведе до натрупването на излишни килограми.Проф. Чирков: Реформа в здравеопазването имаше едно време, а сега – пълна разрухаРоден е в Лом на 27 януари 1938 г. Завършва Висшия медицински институт в София през 1962 г.

Водата, застояла се тук-там в тялото, е виновницата за излишните килограми, измъчващи не един и двама. Натрупвайки се в излишества, животворната течност не само прави силуета подут, а спъва работата на най-важния за тънката талия процес – метаболизма, съобщава „Блиц“. Задържаната вода, получена в резултат на деструктивни застойни процеси, затлачва подкожното околоклетъчно пространство и блокира нормалното кръвообращение.

Накрая сме се снабдили както с няколко килца отгоре, така и с богато количество токсини и отпадни продукти на обмяната, които ден след ден все повече утежняват положението. Ефективно очистване на отровите Веднъж появили се, подпухналите крайници, торбичките под очите и мекият, воднист пояс около талията са ясен знак, че времето за детоксикация е дошло.

Най-ефективният метод за това е цялостно очистване на тялото от натрупаните излишни течности и токсините, както и отприщване на естествените обменни процеси.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Важно за здравето: Тези 5 храни правят черния дроб като новЗа никого не е тайна, че черният дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло. Той се грижи за…Apr 18 2019skafeto.com


loading...