Денди

Не са един и двама известните българи, които са се оплаквали от пошлите майтапи, които си прави с тях Слави Трифонов във вечерното си шоу. Последният, който изригна срещу терора на Дългия е Денди.Чудо се случи със Слави Трифонов: Дългия сбъдна мечтата сиСлави Трифонов отново шофира сам джипа си, похвали се самият той в едно от последните предавания на …Mar 22 2019skafeto.com

Колоритният писател Любомир Милчев, популярен като Денди, влезе в открит конфликт с водещия Слави Трифонов. Според Денди Слави бил „вреден“, защото се гаврел с хората открито в ефир.
Двамата се скараха още през миналата година, като Денди дори изпрати жалба до СЕМ срещу водещия. Според писателя той така и не си е взел поука.

Пародийният образ на Денди – Пенди, който често се появява в актьорската вечер на предаването, е вулгарен, сексистки и дискриминативен.
„Пенди е като контракция на „пендел“, „педал“, „педераст“. Пародиите продължиха със смайваща честота. Може също така да се отбележи, че от пародиите на популярния ми и така изкривен образ шоуто определено печели„, разсъждава Денди.

Той обаче е обиден най-вече защото чул на улицата да го наричат с обидни квалификации.
„Няма съмнение, че истинските почитатели на това шоу бездруго не блестят с голяма култура и усет, обожават някой да бъде омаскарен, а също и да бъдат манипулирани и тъкмо така са благодатна почва за насаждане на омраза към различното, към по-сложното, към традиционалното, въобще към онова, което не се вписва в мерзкия модел на чалга клишетата„, избухна Денди пред „България днес“.

Според него, въпреки че не е активен в публичното пространство, той продължава да е обект на интерес на много хора. Това се дължало на факта, че повечето ни випове няма с какво да блеснат изобщо.
От екипа на „Шоуто на Слави“ отказаха да коментират думите на Денди с обяснението, че не се занимават с лични мнения на зрители на предаването, какъвто в случая се явява писателят.След дълго мълчание: Слави Трифонов проговори за КрисияИзненадващо Слави Трифонов обяви конкурс за нови деца – изпълнители и за първи път говори за бившата…Mar 1 2019skafeto.com


loading...