Радева Ахтопол

Десислава Радева се оказа заклета къмпингарка, която години наред летува край един от заливите на Ахтопол. Въпреки че е бургазлийка, първата дама предпочитала по-южните и диви плажове, като най-любим й бил този на къмпинг „Делфин“, съобщава Ретро.

Всяко лято съпругата на президента си отделяла по седмица за релакс край морето, като предпочитала отпуската й да съвпада с рождения й ден, за да се покрие и да не кани гости. Редовни посетители на къмпинга доверяват, че Радева не спяла в палатка или в каравана, а в уютните бунгала наоколо. Обикновено прекарвала дните си на плажа, а вечерите – в разходки, като обичала да разговаря с рибарите и да храните гларусите. Макар да твърди обратното, Деси Радева била от суетните жени, които са готови на всичко за бронзов тен.Корнелия Нинова стопли душата на Румен Радев: Изпрати за ЧРД на президента романтичен подарък (СНИМКА)Лидерът на БСП Корнелия Нинова се присъедини към всички, които честитят днес рождения ден на президе…Jun 18 2018skafeto.com

В един от дните при последната й почивка на „Делфин“, когато слънчевите лъчи били оскъдни, Деси пише в личната си страница в социалната мрежа „Фейсбук“: „утрото днес. организираме всеобщи песнопения, танци и молитви за слънце и световен мир. облекли сме се в обещаващ оранж и сме си пъхнали пера по всички възможни места. вярвам, че ще помогне. венсеремос, кардашлъ!“.

Десислава запалила и президента по любимото си място за почивка, а преди две лета, когато дори още двамата нямаха официален брак, почивали там заедно с неговите син и дъщеря.

„За децата беше невероятна емоция – да бъдеш на метри от плажа, в една борова горичка и да тичаш на воля, беше прекрасно. Дъщеря ми има влечение към фотографията, на ден прави по 1000 кадъра, някакви нейни си експерименти, ходеше специално да дебне залеза, търсеше точната експозиция на облаците спрямо слънцето…

Беше много забавно“, разказва Радев, който вече не може и да мечтае да стъпи на пясъка без охрана от НСО, дори и да реши да почива в резиденция „Евксиноград“.
Президентът бил любител на гмуркането, което практикувал заедно с първата си съпруга. Въпреки че се разделили, държавният глава не отказал да бъде водолаз и дори през миналото лято бе уловен от случайни граждани да си пазарува нови шнохрели и професионално оборудване в известен спортен магазин в столицата.

Десислава обаче не споделяла това му хоби и го оставяла да се наслаждава на морското дъно заедно с децата си. Щерка му проявявала по-голямо любопитство за сметка на сина му Георги, който се вълнувал само от футбол и за него ментор в живота бил най-вече треньорът му.
Източник retro.bgПълен и неочакван обрат в политиката: Президентът Румен Радев смени тона, започна да хвали Бойко БорисовПрезидентът Румен Радев е решил да смени тона на говорене. След като самият той започна война с „Дон…Jun 18 2018skafeto.com


loading...