президента Гинка

Първата съпруга на Румен Радев продължава да пуска провокативни снимки в социалните мрежи. Последното фото на Гинка Кесякова е от почивката й в Гърция. На фона на невероятен тюркоазен залив тя позира усмихната, с небрежна прическа и ултракъси панталонки.

За пореден път кадърът бе високо оценен от нейните Интернет приятели, които не пропуснаха да й направят комплименти за прекрасната форма. Колкото повече Гинка отслабва, толкова нейната съперница Десислава Радева се окръгля, констатират наблюдателни граждани. В последно време банкерката прибавила към списъка си с тренировки още активности и вече можела да се похвали с мускули на атлетка.

Освен редовните сутрешни кросове, бившата съпруга на президента се запалила по катеренето, както и по екстремното колоездене. Спортът й давал самочувствие да не крие изваяната си фигура под тъмни и дълги дрехи, а тъкмо обратното.
Бившата на президента Гинка показва перфектно тяло на морето (СНИМКА)Щерката на президента Радев и Гинка Кесякова пропуши: Хубавицата Дарина обожава да пътува и да купонясва до зориДъщерята на президента Румен Радев Дарина пропуши наргиле, съобщи вестник „България днес“.
Тийнейджъ…
Jul 19 2018skafeto.com

Все по-често Гинка залагала на тийнейджърската мода и дори в ежедневието си често можела да бъде видяна да носи по-изрязани блузи и така актуалните сред младите напоследък накъсани дънки. С дъщеря си Дарина дори си разменяли тоалети, а наследничката на президента давала съвети на майка си по съвременен стил. Въпреки че е изключително близка и с двете си деца, банкерката не ги взела заедно със себе си на морската ваканция. Тя смятала, че вече са достатъчно големи, за да ходят на море с приятелите си, и не искала да ги задушава.

Щерката на Румен Радев вече се отчете с плажни снимки още в началото на лятото, когато беше на лагер заедно с колегите си от театралната школа, която усилено посещава. Синът му Георги обаче можело и да не помирише морския въздух, защото лятото му било плътно заето с тренировки по футбол, особено след успешното му представяне в лагера за таланти на елитния испански клуб „Валенсия“.
Източник retro.bgЗавесата падна: Ето как обича да разпуска красивата Гинка, бившата на президента Румен Радев (СНИМКИ)Няма почивка за красивата фигура. Първата съпруга на президента Румен Радев не пропуска тренировка д…Jul 5 2018skafeto.com


loading...