Димитър Рачков брат втрещи феновете си
Димитър Рачков

Моята заплата – ние сме на социални помощи в „Халваджиян ООД“, знаете при кого работя. На солети сме.

По 6 лева повишение дадоха. Преди само водехме, сега строим, чистим. Това заяви пред репортерката на „На кафе“ Ина Чочева комикът и водещ на „Като две капки вода“ Димитър Рачков. Той поговори за това каква тежест е да си публична личност: „Не си слагам ореол, но се опитвам да спазвам всички норми. Като съм на екран, е важно да спазвам всички норми и да съм пример за всички“, заяви той.
„Не държа да съм част от хайлайфа. Обичам да общувам с приятели от детските години“, призна той. Рачков разказа, че често го бъркат.
„Знаете, че има и други комици с подобни на моята фамилия – Радков, Рядков, Ранков. Бъркат ме понякога. Влизам преди време в една търновска дискотека и управителят казва „Много се радвам, че сте сред нас. Държа да обявя на гостите, че сте тук. Приех. След малко обаче чувам от диджея на дискотеката – „Дами и господа, сред нас е големият артист Краси Радков“.Мария и Рачков съсипани след спирането на „Господари на ефира“Мария Игнатова и Димитър Рачков са в ступор от спирането на „Господари на ефира“, в което миналата е…Jan 23 2019skafeto.com

Реших да си тръгна“, призна си през смях Рачков.
Актьорът призна, че страда и от странна болест, от която се оплакват все повече млади хора. „Имам проблем с пристрастяването към телефона. Завиждам на хората, които могат кажат само три думи и да затворят телефона. Най-кратките ми разговори са по 5-6 минути“, сподели още той.
„Предпочитам да съм този, който стои по-встрани. Достатъчно се маймуним по телевизията и искам да съм малко на втори план в живота“, разкри той. „Много обичам сина си. Не сме го подтиквали да играе, той сам искаше. Притеснявах се, че ще кажат, че сме го уредили в сериала „Откраднат живот“. Той обаче иска да е артист, винаги ще го сравняват с мен и тежестта ще е много голяма“, смята Рачков.
Малко по-късно, в коментар на интервюто си, Гала разкри, че всъщност е герой в едно от представленията на комика, на което той имитира, че тя и д-р Папазова дишат с вагината си. „Крайно съм възмутена. Потънах от срам, когато го гледах. Трябва да си обнови репертоара. Доктор Папазова вече не се изявява при нас“, отсече троснато тя.Рачков прибира четвърт милион за 2 дни: Удари в земята Захари БахаровДимитър Рачков удари в земята по печалбарство и най-големите халтурджии в бранша. Макар че „Господар…Feb 1 2019skafeto.com


loading...