Меган

Едно от най-дългоочакваните събития за тази година вече е факт. Меган Маркъл най-накрая дари с момченце принц Хари. Раждането на кралското бебе определено беше момент, който се очаква от целия свят и дори имаше данни, че жителите на Великобритания се вълнуват повече от подробностите около него, отколкото от това, което се случва около Брекзит.

И докато единствената информация до скоро беше, че бебето на Меган и Хари трябва да се роди през април, то наскоро интересът около кралската двойка и тяхната първа рожба се засили още повече, защото се оказа, че Меган вече пренася плода. Спекулациите около раждането бяха много, като дори някои твърдяха, че Меган е родила тайно, но всъщност стана ясно кога херцогинята на Съсекс ражда.Неочаквано: Ето какво се случва с Меган и бебето йЕдно от най-дългоочакваните събития през тази пролет е появата на кралското бебе на Меган Маркъл и п…May 5 2019skafeto.com

Според британските медии тя е била преведена тайно в частна болница. Раждането е започнало рано сутринта. Според The Sun то е било до такава степен държано в тайна, че за него не са знаели дори останалите членове на кралското семейство, включително и кралица Елизабет. И когато Меган най-накрая родила в 5.26 сутринта, принц Хари не можел да си намери място от щастие.

„Беше нещо невероятно, много съм горд с жена си и като всеки баща, който казва за детето си, че е страхотно, това бебе е съвършено“, заявил принц Хари.

Близки до семейството, цитирани от медиите във Великобритания, разкриват, че последните дни преди раждането той бил много притеснен за съпругата си заради пренасянето на плода и предупрежденията на лекарите. Раждането, обаче, минало без проблеми, пишат от БЛИЦ.Ще успее ли Меган Маркъл да разбие живота на кралското семейство?Една от най-коментираните теми напоследък е бременността на Меган Маркъл и бъдещият нов член на крал…Apr 22 2019skafeto.com


loading...