Готови ли сте да пазарувате, докато вече не можете да гледате? Тогава очевидно Черния петък е вашата любима традиция. Куриозното е, че изданието “Elite Daily” е подготвило хороскоп за седмицата на Черния петък с прогноза за това как ще си прекарат различните зодии по време на шопинг обичая.

Овен: Организирайте се, за да не бъдете стресирани

Ако някой планира да се събуди по-рано, за да започне напрегнат ден в шопинг битки с други надъхани купувачи, то това сте вие, овни. Предвид това, че имате доста отговорности в последно време, гледайте да отметнете няколко неща, за да сте готови да използвате пълноценно кредитната си карта.

Телец: Готови сте да използвате цялата си мощ

Никога не сте били по-подготвени да пазарувате в целия си живот, така че да не говорим повече, директно действайте! Всъщност може да си грабнете и чаша от любимото розе и да си облечете новата пижама, докато сърфирате из офертите. Готови сте, телци!

Близнаци: Спрете да го мислите толкова

Не си губете времето, близнаци! Ще има пълна луна в знака ви по време на Черния петък, и да, простено ви е да помързелувате малко, но не прекалявайте. Иначе знаем, че нерешителността ви ще вземе връх и няма да се вредите за офертите на празника.

Рак: Вземете си голяма дрямка

Не слагайте много напрежение върху себе си. Знаем, че искате да се впуснете в онлайн офертите на Черния петък, но дори не се опитвайте. Легнете си и ментално започнете да се готвите директно за Коледните промоции.

Лъв: Пазарувайте с приятели

Защо сте толкова параноични? Няма нужда да сте звездата на компанията, лъвове. Не се колебайте да се съберете с отбора и да осъществите така чаканата инвазия на Черния петък. Все пак за какво са приятелите?

Дева: Свършете нещо

Знаем, че работенето на извънреден труд е неприятно, но всичко очи са вперени във вас в тези дни. За радост, вие не харчите много пари за шопинг, но пък харесвате да се впускате в начинания. А и винаги има варианта да изчакаме следващата година!

Везни: Превърнете го в приключение

Кой знае с какво се занимавате в тези дни. Освен това, кой казва, че телецът е шопахоликът на зодиака? Явно не са виждали баланса на сметките ви след поредната покупка. Имате стил, везни! Излезте навън и защитете знака си на Черния петък.

Скорпион: Мислете за последствията

Съжаляваме, че трябва да ви напомним, но имате да плащате сметки, скорпиони. Достатъчно е достатъчно, а и все още не сте започнали с пазаруването за Коледа. Ако се пречупите и решите да харчите, направете го така, че да си струва!

Стрелец: Прекарайте време с половинката си!

Честит празник, стрелци! Готови ли сте да празнувате рождените дни? Направете планове с половинката си, за да може тя да ви обгради с любов. А и кой знае, може тя да ви изведе на шопинг. Заслужавате го.

Козирог: Започвайте пазаруването за Коледа

Вие винаги сте били отговорни, козирози. Истината е, че имате доста неща, за които да мислите по време на празничния сезон, започвайки с племенници, любими и колеги на работа. Правете това, в което сте най-добри.

Водолей: Направете нещо забавно

Това беше една дълга година, нали? Ами, добрите новини са, че празниците ознаменуват именно края на тази година. Междувременно, не се колебайте да релаксирате и да му отпуснете края. Заслужихте си го, водолеи!

Риби: Предекорирайте своята къщурка

Домошари? Пълна луна ще огрява вашата крепост, наречена дом. Така че вероятно няма да сте в настроение да работите, а забравихме ли да споменем, че идва Черния петък? Или действайте, или ще загубите!

Ако пък искате да сте готови навреме с първите оферти, посетете ВИП фазата на Топ Шоп, за да получите първи предложенията им за Черния петък.


loading...