молитва в трудни моменти за закрила

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

По принцип е възприето, че Киприяновата молитва се чете от свещеник в църквата, но това не е задължително и всъщност можем да си я четем у дома, за да се предпазим от зли сили и уроки. Тази молитва се смята за една от най-мощните и ако наистина вярваме и я казваме от сърце, тя ще има страхотен ефект. По-долу можете да се запознаете с текста на Киприяновата молитва и да си я четете винаги, когато почувствате необходимост.Молитва за сигурност и самоувереностСилата на молитвените думи е позната на хората още от далечни времена. Още в древността, хората са б…Feb 21 2019skafeto.com

„Господи Боже, силний и святи, чуй молитвата на своя раб Киприян. Слава на теб, който стоиш сред десетки хиляди ангели и архангели, Ти знаеш тайните на сърцето на Твоя раб (името на човека, за когото се молите), когото благослови да живее с любов и послушание пред Твоето милосърдие.

Ти, който си съдържател на небето и облаците и без Твоето благоволение дърветата не цъфтят и плодовете не зреят. Гроздето не ражда и зверовете не се плодят. Рибите в морето не плават и птиците в небето не летят.

Моля ти се, Господи, Боже мой, възпри всички магии и демони на Лукавия със силата си, благослови стадото си и пази всички, които са споменати в тази молитва, закриляй тях и близките им, и домовете им.

Помогни на вярата да се увеличи, на безсилния дух да се засили, вдъхни надежда на отчаяните и изобличи всеки демон и магия.

Аз се моля на Тебе, Господи и се осланям на Святото Ти име, изчисти магията и демоните от тази православна християнска къща и не позволявай в нея да влязат злите духове на завистта, ласкателството, ревността и омразата, премахни клетвите, които тежат над обитателите й.“С тази молитва ще привлечем прекрасни неща в живота сиВсяка молитва е насочена към някакви наши желания, които ние истински искаме да се сбъднат, но опред…Feb 10 2019skafeto.com