Лили Иванова наградила музикантите си с почивка на вила в полите на Витоша. Шестимата членове на оркестъра й се погрижили за трапезата, а примата предимно наблюдавала и инспектирала как се справят те с барбекюто.
Като работодател Лили била изключително взискателна и не разрешавала на екипа си никакви своеволия, затова решила веднъж годишно да им се реваншира за строгото отношение с почивки сред природата. Дори в неформална обстановка музикантите на примата отново се държали с респект към нея и гледали да й угодят на всяка прищявка. Така с нейните вкусове съобразили и празничното меню за трапезата, като й сготвили хумус, любимата й салата – белени домати със зехтин и риган, бисквитена торта, печени зеленчуци, надупчени картофи и погача. От хляба и тортата певицата изобщо не опитала и се ограничила само в хапването на четвърт картоф, салата и няколко гриловани тиквички. Към всичко обаче щедро добавяла чесън, защото от малка знаела, че той е естествен антибиотик.
Лили Иванова на пикник с музикантите си: Примата отдъхва в полите на Витоша и се вихри около барбекюто (СНИМКИ)Истински талант и магия: Тодор Колев и Лили Иванова, по-добро дори от Синатра (ВИДЕО)Лиляна Иванова Петрова, по-известна като Лили Иванова, е българска поп певица. От 1961 г. развива не…Feb 8 2018skafeto.com

Лили не била привърженичка на лекарствата и поддържала имунитета си само с натурални продукти. Залагала на чесъна през лятото, а на меда – през зимата. Пикантният зеленчук обаче бил единствената подправка, която Иванова добавяла към ястията си. Не можела да понася другите български билки като чубрица, босилек и джоджен, защото й създавали стомашен дискомфорт, а дразнели и гласните й струни. Самата Лили гостила музикантите си само с яйца, на които била специалистка.
Тя обаче не ги хапвала варени, а печени, като ги приготвяла на специален уред, който носела със себе си дори по турнета. Понякога се случвало в деня преди изявата си да изяде само едно яйце, което й давало достатъчно сили да издържи двучасовите си рецитали. За лятото изпълнителката на „Ветрове“ планирала отново да заведе екипа си на разтуха, но този път на морето. Отдавна се знае, че примата е собственичка на апартамент във Варна, където отсяда за няколко седмици през всеки летен сезон. Любимото й място обаче бил Лозенец, където неведнъж е изнасяла концерти на плажа, а собствениците на хотели и вили винаги я посрещали на свои разноски.
Източник retro.bgЛили Иванова въвела модата с малките кучета. Вижте повече за страстта йВ момента е на мода известните личности да имат малки породи кучета, които да носят навсякъде със се…Jan 6 2018skafeto.com


loading...