новогодишната нощ

2020 година вече чука на вратата и всеки от нас полека-лека се подготвя за празнуването на това ново начало. Предстоящата година е важна и защото тя поставя началото на ново десетилетие, а то може да се окаже съдбоносно за нас, ако тръгне по правилния начин. Затова и днес ви представяме какво да облечем в новогодишната нощ, за да ни върви по вода през цялата 2020 година.

До края на годината има почти месец, но времето никога не е достатъчно, когато става въпрос за избор на тоалет, с който да блеснем в празничната новогодишна нощ. Отдавна се знае, че е необходимо внимателно да избираме цвета на дрехата, с която ще посрещнем новата година, за да угодим на покровителя й от източния календар. За да улесним избора ви, от jenata.blitz.bg разкриват с какво трябва да посрещнете 2020 година, която ще премине под знака на Металния плъх и какво не трябва да обличате за нищо на света.

Металният плъх със сигурност няма да хареса любимите ви рокли и поли в животински принт. Забравете за леопардовите, тигровите и змийски шарки и заложете на други ефектни неща. Фаворитите от миналите години също не са подходящи за посрещането на 2020 г., затова не посягайте и към тоалети в червено и наситено синьо. Що се отнася до цветовете, които ще се харесат на Металния плъх, астролозите съветват да заложите на спокойните светли отенъци.

Ако смятате да сте в бяло, главният символ на 2020 г. може да ви възприеме като свой човек и да направи така, че през цялата нова година да ви върви по вода! Няма да сбъркате, ако заложите и на сивото. Изберете най-подходящия за себе си отенък, който може да бъде и с метален блясък. Със сива пола или пък елегантен топ ще изглеждате чудесно в новогодишната нощ, а Металният плъх ще ви се отблагодари подобаващо.

Блестящи нишки, брокат, сребро, злато, кристали, пайети – всеки блясък е подходящ за посрещането на новата година. Пастелните тонове като светлосиньо, нежно лилаво, светлата праскова, мек крем се смятат за благоприятни нюанси, с които можете да посрещнете Годината на белия метален плъх. Малката черна рокля в стил „нищо излишно“ също е един отличен вариант, в който да посрещнете новата година.

За празничната нощ са подходящи и неутралните отенъци: цветът на земята и тревата ще се харесат изключително много на стопанката на 2020 г. Ако форматът на мероприятието го позволява, можете да се издокарате и с някой красив костюм. Защо не? Важното е той да е в правилния цвят, за да може през новата година да ви върви по вода!

Вижте още:
7 дрехи, които не бива да обличаме на коледния банкетВремето на коледните партита наближава с всеки изминал ден и всички ние нямаме търпуние да сложим кр…Dec 6 2019skafeto.com5 красиви идеи за коледна украса на елхатаКоледа вече е съвсем близо, което води до няколко неща. На първо място нямаме търпение да дойдат поч…Dec 4 2019skafeto.com


loading...