Двама от великите пророци на историята – Петър Дънов и Нострадамус, мрачно предсказват, че Третата световна война ще започне от Сирия.
В книгата си „Живия хляб“ Дънов казва нещо изумително актуално днес:
„Остава още една война да има в далечно бъдеще. Тази война ще се прекрати, но ще дойде друга, по-голяма, в далечното бъдеще. Ако сега не се научите да носите с радост страданията, в тази война ще бъдете на фронта и никой не може да ви избави. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството“, пише Дънов.
А след това дава конкретна посока на пророчеството си, която отвежда именно към Сирия. „Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства ще стане тази трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от сачмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите.Шокиращи предсказания на Дънов: България ще потъне, през 2029 г. ще изчезнат полюсите! Ще оцелеят само 180 милионаУчителят Петър Дънов има специална проповед-беседа за бъдещето на човечеството. Думите му звучат стр…Jun 27 2018skafeto.com

Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора,“ твърди Петър Дънов. Той пророкува и точен брой жертви – 50 милиона души. Според него евентуалната трета световна дори има възможен продължител – четвърти глобален сблъсък, който би отнел 550 милиона живота. „Това не го искам аз, но казвам, че човешките мисли, чувства и постъпки определят тази война. Ако и тогава не поумнеят, ще дойде по-страшна война. След нея вече няма да воюват, защото ще стане такова чудо, каквото хората никога не са очаквали. Тогава ще се прекъснат всички съобщения, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат най-малко 100 години, за да могат да се възстановят отношенията на един народ с друг. До това време те ще бъдат съвършено изолирани“, казва още учителят преди 80 години.

А ето и злокобното пророчество на Нострадамус:
Когато над Европа има 28 звезди и държавата пред вратата й влезе, ще падне като Йерихон“, гласи цитат от Нострадамус, чието значение до скоро никой не е разбирал. Днес, като се има предвид скорошното приемане на Хърватия в ЕС като 28-а членка на Съюза, цитатът придобива друго измерение. И ако въпросната 28-а звезда наистина се отнася към хърватите и ЕС, то единственото, на което може да се надяваме, е Нострадамус да греши. Понеже пророчеството продължава със следното: след въпросното събитие предстои ядрена война, природни бедствия и накрая унищожение на планетата. Д-р Михаел Ратфорд, тълкувател на Нострадамус, обаче уточнява, че самите хървати няма да предизвикат войната, а просто тя ще съвпадне с въпросната 28-а звезда.
Източник pik.bgПолезно: Това са 19 страхотни храни, които Петър Дънов съветва да консумираме в различни ситуацииХраната може да разболява, но може и да лекува. Трябва да знаем кое е полезно за нашия организъм и к…Jun 5 2018skafeto.com


loading...