Дивна

На Дивна ще и се наложи да се яви пред съда в град Левски заради пътен инцидент при който се осакати нейната приятелка – моделът Кристин Илиева, съобщава вестник 24 часа.

Поппевицата е карала Тойотата си с 34км над позволените 90км/ч, става ясно от връчения й обвинителен акт, внесен от прокуратурата в районния съд в Левски.

Катастрофата с младата звезда се случи на 12 март т. г. близо до плевенското с. Българене. Певицата пътувала от родния си град Русе за София. С нея била и 20-годишната Кристин Илиева, която седяла на мястото до шофьора.

На прав път Дивна тръгнала с висока скорост да изпреварва друга кола. Внезапно обаче насреща се задал камион. За да избегне сблъсъка, певицата завъртяла волана и опитала да се прибере в своята лента. Заради високата скорост обаче колата ѝ поднесла и се забила в мантинелата.

Дивна се размина само с уплахата, Кристин обаче е сериозно ранена. Десният ѝ крак е бил премазан и е била извадена от пожарникари.

Певицата Дивна отива на съд заради катастрофата, която осакати нейна приятелка

Кристин първо е приета в реанимацията на университетската клиника по ортопедия в Плевен, по-късно е транспортирана във ВМА. Взетата алкохолна проба на Дивна е отрицателна, става ясно от обвинителния акт.

Неотдавна в тв интервю Кристин каза, че никога не е мислела да съди Дивна. Когато се видели след катастрофата, и двете плакали.

До този момент красавицата е претърпяла над 10 операции на десния крак. Тя преживяла и тежка костна инфекция, при която животът ѝ висял на косъм. Предстояла ѝ още една операция на коляното в клиника в Истанбул.

Пълен обрат: След зловещата катастрофа Дивна слага край на музикалната си кариераДивна е взела окончателно решение да сложи край на музикалната си кариера, пише в. „Галерия“. След т…Jul 13 2018skafeto.com

 

 


loading...