Мария Илиева певица

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Напоследък събитията около обичаната българска певица Мария Илиева са изключително разнообразни и динамични. Тя се радва на първата си рожба и междувременно участва в едноименното телевизионно предаване „Като две капки вода“, което определено изисква много репетиции и време.

И въпреки това, младата майка, която едва преди година се сдоби със своя син, твърди, че вече е готова за второ дете. Явно майчинството доста й допада и грижите за малкия Александър не я натоварват, а напротив – карат я да се чувства добре. Може би именно поради тази причина, Мария Илиева е готова да стане майка за втори път.Пухкави козуначени мъфини с шоколадови капкиТрадицията повелява по време на Великденските празници на трапезата ни да присъства козунак. Но задъ…Apr 20 2019skafeto.com

Това определено изненада както феновете й, така и широката общественост, защото съвсем скоро певицата разказа, че се е разделила с бащата на сина си. Изпълнителката споделя, че вече е простила на бащата на детето си, тъй като конфликтите са неин враг. Въпреки всичките си ангажименти, Мария Илиева е поела изцяло отглеждането на малкия Алекс. В грижите за него помагат майка й и детегледачка.

„Синът ми е моята награда за добрите неща, които съм свършила дотук. Засега го уча да общува смело и с уважение и да обича. За другите уроци има време“, споделя певицата.

Тя определено се чувства горда от това, че е станала майка и допълва още, че би се радвала да има още наследници. Не се притеснява от нищо, чувства се сигурна и уверена в това, което прави и определено няма причина да не иска второ дете. Разбира се това, което най-много я плаши, са нещата, които притесняват всяка една майка – дали детето й ще бъде здраво, дали няма да се нарани и всякакви такива други терзания около малчугана.Днес е Лазаровден: Честит празник!Лазаровден е християнски празник, който носи името на Свети Лазар. Името Лазар е символ на здраве и …Apr 19 2019skafeto.com