https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Едва ли някой от почитателите и редовните зрители на едноименния медицински сериал „Откраднат живот“ може да отрече, че актьорите в сериала са подбрани освен по добри актьорски умения така и с много добър външен вид.
И една от много харесваните актриси в сериала е сексапилната Елена Карабойчева, която влезе в ролята на сестра Чокова и определено успя да разгорещи страстите.

Имаше една сцена в миналия сезон на продукцията, в която сестра Чокова определено успя да нажежи всички зрители и да повдигне адреналина им. Явно актрисата много добре знае как да спре дъха на когото пожелае и това си личи и от последните кадри, с които взриви мрежата! Шок и истерия заради последния епизод на „Откраднат живот“Един от най-следените и харесвани български сериали е едноименният медицински сериал „Откраднат живо…Apr 13 2019skafeto.com

И ако в сериала сме свикнали да я виждаме само и единствено в бялата медицинска униформа, то в ежедневието си актрисата определено не може да не бъде сексапилна. С безкрайно дългите си крака, разкошна коса и тяло, на което със сигурност завиждат стотици млади момичета, тя рядко може да остане незабелязана. Особено пък, когато е по бански, пишат от БЛИЦ.

Актрисата определено знае как да грабне окото както на мъжете, така и на жените и да бъде повод за завист. След последните снимки, които качи в социалните мрежи, спокойно можем да кажем, че актрисата официално откри летния сезон. На фотосите тя е направо умопомрачителна по бански, а ваканциите й са все от екзотични кътчета на света. Компания на красавицата прави най-специалният мъж в нейния живот – синът й.

Надяваме се, красивата актриса да не спира да ни радва както с външния си вид, така и с добрите си актьорски умения.Децата на Гергана Стоянова от „Откраднат живот“ мислели, че е секретарка на ЧЕЗ“На първите снимки в операционната много съжалявах, че нямаше как да заснема сцената отстрани. Един …Apr 7 2019skafeto.com


loading...