болести

Неведнъж сме чували най-различни истории за това, как хора прохождат, а до скоро са били напълно парализирани, как слепи проглеждат и болни се излекуват от най-различни неизлечими болести. Силата е в това да вярваме и да бъдем смирени, да бъдем добри и човечни.

Трябва да се молим всеки ден, но да го правим от сърце и да бъдем искрени. Важно е да влагаме цялата си енергия в молитвите, които казваме, без значение дали са за здраве, за работа, за спасяване от лош късмет или нещо съвсем различно.

Днес сме решили да ви представим една силна молитва, която ще ви изцели от всички болести, вижте я:С тази молитва ще си намерите работа веднага: Супер мощна еСлед като прочетете тази молитва, в живота ви ще настъпят истински чудеса – прекрасни събития, които…Jun 8 2019skafeto.com

„Господи на силите, Ти Си ни прибежище из род в род. Твоите милости во веки славим. Направил Си завет с избраните Си, защото имаш крепка и силна Ръка да въздаваш милост на онези, които Те познават в Името Ти.

Обърни, Господи, погледа Си към страдащия брат (страдащата сестра)………, дай внимание на страданията му и ги облекчи. Ние вярваме твърдо на думите Ти, когато Си казал: „Въззови към Мене и ще ти отворя, защото Аз Господ Бог твой Съм, Който подкрепя десницата ти и ти казвам: Не бой се, Аз ще ти помогна! Не бой се, защото Аз те избрах, призовах те по име. Не си ти сам, когато минаваш през водата. С тебе ще бъда, когато ходиш през огъня, ти няма да се изгориш и пламък не ще те опари, и в немощ не бой се, защото Аз съм с тебе!

И сега чуй молбата ми, Господи, и излей върху му от обилната Си милост!

Амин.“С тази молитва няма да можете да се отървете от щастиеЛесно е да се оплакваме, да твърдим, че нещата около нас просто не се получават. Лесно е и да се сам…Jun 3 2019skafeto.com


loading...