Волф Месинг

20 век е един изключително интензивен период в човешката история. В тези 100 години се разразяват двете световни войни, освен тях се водят и други, по-малки войни, хората се развиват, в Съветския съюз и у нас властва комунизма. В тези размирни времена в света има множество влиятелни личности, сред които Уинстън Чърчил, Рузвелт, Сталин, Хитлер. Но всеки един от тях е имал доверени хора и съветници, на които да разчита за подкрепа и съвет. В същия период живее Волф Месинг. По-късно, той става известен като тайното оръжие на Сталин. Но първоначално, той живее и се доказва в нацистка Германия.

Той е необикновен още от малък. Често му се случва да си помисли нещо и то да стане реалност. Освен това успява, без да го прави умишлено, да кара хората да вършат различни неща. Така например, когато бяга от вкъщи и се качва във влака за Берлин, той няма билет. Когато кондукторът се появява, той си помисля, че ще успее да му пробута за билет парче вестник. И номерът наистина минава. Освен това малкият по това време Волф си мисли, че иска кондукторът да слезе от влака и никога повече да не го вижда. В следващия момент, докато влакът е в движение, кондукторът сякаш хипнотизиран, отива, отваря вратата и скача от влака.Разкриха как се е появила ясновидската дарба на Теодора Стефанова и как е помогнала на Ива СофиянскаИзвестната ясновидка Теодора Стефанова в момента е в България за представянето на новата си книга „О…Nov 8 2017skafeto.com

За способностите му разбира Адолф Хитлер

При една от срещите на Месинг с Адолф Хитлер, Волф прочита мислите на фюрера и ги съобщава пред подчинените му. Хитлер се вбесява и решава да го преследва. Телепатът обаче успява да избяга в СССР. Тогава той се запознава със Сталин и започва нов етап в живота му.

Волф Месинг - топ ясновидецът на Сталин, който предрече войната
Волф Месинг

Той предрича с точност датата, на която ще избухне Втората световна война, а сред предсказанията му са още собствената му смърт, както и смъртта на Сталин. Когато Сталин се убеждава в способностите на Месинг, той го взима за съветник и пророкът се превръща в тайното оръжие на съветския лидер. И така, ясно е, че на срещата в Ялта през 1945 година, СССР получава изключително изгодни предложения от президента на САЩ Рузвелт.

Оказва се, че за да бъдат предложени такива благоприятни условия на Сталин, той е ползвал помощта на телепата Месинг. До този извод достига проф. Иван Дреников в книгата си „Войната на магьосниците“. Тъй като поведението на срещата на Рузвелт е обявено и от чуждите изследователи, а и от самите американци за крайно необичайно, проф. Дреников изследва случая и установява, че Месинг е седял в съседна стая по време на срещата и чрез телепатията си е внушил на Рузвелт да предложи всички тези условия за делбата на света след войната на Сталин.Ясновидецът Едгар Кейси: Зимата на 2021-а ще бъде страшнаЕдгар Кейси е един от най-прочутите ясновидци на 20 век. Той е американец и прави редица предсказани…Nov 5 2017skafeto.com


loading...