Кармата по дефиниция означава някакво действие и се свързва с принципа за причината и следствието. Счита се, че когато правим добро, предизвикваме добро, както и че когато навредим на някого, ще провокираме съдбовно наказание. Според вижданията за прераждането, когато в този живот ни се случи нещо лошо, което не сме заслужили, то е кармата, с която плащаме дългове от минали животи. В ежедневието ни, всеки от нас е ставал жертва на грубо поведение, дори и то да е било неволно. Неслучайно, в подобни случаи казваме, че на човека, който го е извършил, ще му се върне.

Днес ще ви разкажем една история, която доказва, че кармата съвсем не е илюзорно понятие, а е съвсем реална и понякога действието е мигновено. Мат Бъкланд пътувал към работата си в метрото, когато пред него застава нервен човек и го блъсва. Вместо да му се извини обаче, нервният пътник започва да го псува и напуска мотрисата мърморейки. Мат обяснява, че според него, човекът е решил, че Мат нарочно му пречи да слезе, а всъщност той е правел път на друг пътник.
Този мъж доказа, че кармата съществува. Ето каква е историята му (СНИМКА)Съдбата ни е предначертана. Вижте дали сте родени под щастлива звездаСъдбата е нещо, в което не всеки човек вярва. Да, обаче всеки от нас е имал моменти, в които като че…Feb 9 2018skafeto.com

В крайна сметка Мат стига на работното си място и там му казват, че е дошъл човек за интервю за работа.

Когато Мат приема кандидата, той разпознава човека от метрото, който го е нагрубил. Мат разказва, че човекът не го разпознал до момента, в който осъзнал, че въпросите са за случката в метрото. Двамата се засмели на случката, но все пак кандидатът не получил работата. Бъкланд споделя в Туитър историята и тя получава широк отзвук. Именно в подобни случаи се изразява и кармата.

Когато най-малко очакваме, съдбата се намесва в живота ни и може да обърка плановете ни. Затова и трябва да бъдем внимателни с действията и мислите си.Как да обърнем живота си към по-добро: 10 закона на кармата, които малцина знаят!Кармата е нещо, в което не всеки вярва. Но няма как да отречем наличието на някои закономерности в ж…Sep 1 2017skafeto.com


loading...