Херо Мустафа

Посланичката на САЩ Н.Пр. Херо Мустафа танцува на приема, посветен на Деня на независимостта, в посолството, който се състоя снощи, предава Сега.

Дрескодът на партито беше стил каубой. С характерни ботуши, джинсово яке и шапка посланичката изпълни кънтри танц в компанията на служителки от посолството. Наскоро на конференцията „Заедно светим по-силно“ г-жа Мустафа заяви, че България и Съединените щати са приятели, партньори и съюзници.

На приема неочаквано се появи и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който от няколко години насам не e посещавал обичайното тържество в посолството.

Това е последният 4 юли, който Херо Мустафа отбелязва в България. Американското правителство вече посочи нейния приемник Кенет Мъртън.

Виж още:За 3 г. Херо Мустафа работи с 3-ма премиери, а усмивката ѝ остава в БългарияС трима премиери работи за 3 години в България Херо Мустафа. Това е част от равносметката за изтичащ…Jun 12 2022skafeto.com

Тъкмо ѝ посвикнахме… Байдън зачеркна култовата Херо МустафаАмериканският президент Джо Байдън номинира Кенет Мъртън за посланик на САЩ в България, съобщи Свобо…Jun 9 2022skafeto.com


loading...