врагове

Тази молитва наистина може да направи чудеса и да ви избави и спаси от всички врагове. Трябва да я казваме с вяра и смирение и тя ще направи живота ни много по-лесен. Вижте я:Молитва, с която да се молим за изцелението на болен близъкВсеки от нас иска да бъде здрав и хората около него – семейство и приятели, да се радват на неспирно…May 15 2019skafeto.com

„О, Света Богородица, Дева Мария, Ти си помощник и покровител на цялото човечество, Ти чуваш всички, които искат защита. Така че аз, Робът на Бога (мое собствено име), с искрена молитва се обръщам към Теб. Питам ви за надеждна защита, нашия спасител.

Вярвам и се надявам на Теб, в скръбта си призовавам за помощта на Теб. Нека най-светите Богородица да бъде милостива към мен, защото аз само се доверявам на вас и ви призовавам в скръб. Бъдете милостиви към мен и ми помогнете, Божия Слуга (собствено име), слушайте моята молитва.

Съжалявайте ме и ме пазете от нещастия, беди и скръб. Слушайте молитвите ми, вижте сълзите ми, успокойте ме и ми дайте надежда. Вярвам в нашия Бог и го прославям по всяко време в искрени молитви.

Със Св. Гавриил Архангел благодари Ти, Боже, за работата на Въплъщението. Рафаел Архангел Моля следвайте поклонението в Небесното царство. С вашия ангел-пазител, ние се извиняваме на вас, Господи, за нашите грехове. Ангели, Архангели, Престоли и Куполи, Принципи и Сили, Сини сили, Херувими и Серафими.

Елате при нас, милостиви, Боже, да ни помогнете и да ни избавите от силните врагове на силата. Слава на Отца и Сина, Неговото вечно и Неговото равенство в Божественото – Святия Дух. Както беше в началото, винаги и винаги, може би само Бог в Троицата е известен от векове. Амин!“Молитва към майка Ксения за намиране на работа – действа безотказноВсеки от нас иска да има хубава работа, която да работи с удоволствие и да му носи добри приходи. Ви…May 13 2019skafeto.com


loading...