Bugatti Chiron

Скоростомерът на спортен автомобил по германския аутобан А2 край Витенберг показа 417 километра в час. Чешки мултимилионер публикува видеото от бързото си каране онлайн, сега полицията го разследва, съобщи сайтът Защото, цитирайки dpa. Клипът показва как Bugatti Chiron реве по автобана с 417 километра в час. На волана седеше чешкият мултимилионер Радим Пасер. Според публикации в медиите този модел има 1500 к.с., състезателната кола струва над 3,3 милиона долара.

Сега шофьорът е разследван за незаконно улично състезание, каза говорител на полицията. Разследването ще бъде предадено на прокуратурата за правна оценка. Говорителката на полицията каза, че поведението е безотговорно.

Според информацията в участъка между Берлин и Хановер, показан във видеото, няма ограничения в скоростта.

Федералното министерство на транспорта също беше критично. Всяко поведение на пътя, което води или може да доведе до опасност за участниците в движението, ще бъде отхвърлено, каза говорителка.

Видеоматериалът е публикуван в YouTube канала на Радим Пасер и вече има над 6,6 милиона гледания (към 24 януари). Според него се твърди, че записите са от миналия юли.

Под видеото милионерът пише, че е споделил кадрите, за да позволи на всички да споделят вълнението от пътуването. Той също така добавя, че иска да покаже връзката с Исус, който носи любов, надежда и забавление в живота.

Още от Любопитно


loading...