Президентът на „Марвел“ Кевин Файги представи следващите проекти на студиата на изложението „Комик-кон“ в Лас Вегас, съобщава БТА. Във филмите, които ще излязат на екран през следващите две години, ще участват Анджелина Джоли в „The Eternals“ („Вечните“), Махершала Али в римейк на „Блейд“, а Натали Порман ще бъде Тор.

Анджелина Джоли излезе на сцената пред 6500 възторжени фенове, заедно с другите звезди, които ще участват във „Вечните“ – Ричард Мадън, Кумаил Нанджиани и Салма Хайек. Филмът за група безсмъртни извънземни ще бъде пуснат на екран през ноември 2020 г. „Ще работя 10 пъти по-упорито“, заяви Джоли в отговор на въпрос как смята да работи.

Кои са „Вечните“?
Анджелина Джоли като бог в нов филм на Marvel

Злодеят Танос може да е единственият Вечен, който сме виждали на екрана от филмите на Марвел, но те имаме комикс история, която се простира чак до 1976 година. Те бяха измислени от Джак Кърби, единият от създателите на Отмъстителите, Фантастичната четворка и X-Men, след като е създал много подобни богове за конкурента на Марвел при комикси (а сега и филми) – „DC“ шест години по-рано.

В комикса, те са еволюционен клон на човечеството, живеещо на Земята, които притежават по-големи сили и имат по-дълъг живот. „Небесните“, група от космически богове, са помогнали за тяхната еволюция, за да защитават Земята.

За повече информация за героите от комикси, разгледайте подробния обяснител на сайта ComicBook.com.

Какво още идва в Фаза 4 от кино вселената на Марвел?
Файги разкри още много филми, за които да чакаме: Черната вдовица, Тор 4, Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена, Доктор Стрейндж 2 и Blade. По всяка вероятност голяма част от тях ще се появят по големите екрани през 2020 година.

„Спайдърмен: Далечe от дома“ е най-очакваният блокбъстър за лятотоИзглежда, че ни очаква още едно лятно изпълнено с герои в новия блокбъстър филм на Marvel. Това пока…Jun 2 2019skafeto.com

Най-очакваните кинопремиери през юлиАко се чудите къде да отидете, за да се разнообразите през Юли месец, но до отпуската има още дни, е…Jul 6 2019skafeto.com


loading...