Кали

„Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна страна. Тя имаше връзка с друг мъж преди нашата окончателна раздяла. Кали е тази, която ме заряза и сложи край на връзката ни“, призна ексклузивно пред „България днес“ бившата половинка на фолкпевицата – Владимир.

Туроператорът и брюнетката са във война от месеци, но едва наскоро тя стана публично достояние. Кали първа проговори за края на връзката им. Двамата не общуват от месеци, дори за да уредят въпросите около общия си син. Връзката става единствено чрез бившата свекърва на певицата.

Владимир признава, че се чувства засегнат от думите на бившата си.

Тя стана непоносима вкъщи, постоянно сърдита, недоволна. Всяка вечер се прибирах с хапче за упокояване, готов за поредната доза негативи. Мразеше ме и търсеше начин да се раздели с мен“, разказва той за последните месеци от брака си.Кали и Влади се съдят за детето: Той твърди, че е морално пропадналаПопфолк певицата Кали и бащата на третия й син – Владимир ще се изправят един срещу друг пред съда.
Mar 26 2019skafeto.com

Владимир е категоричен, че Кали е неговата голяма любов и не очаквал подобно развитие на отношенията им.

„Огорчен съм от думите й. Всяка нейна дума беше лъжа, или поне не цялата истина. Как не каза едно благодаря за всичко, което съм направил за нея, децата и майка й. Тя каза в интервюто, което даде за предаването „Папараци“, че ми прощава, но не разбрах за какво. За това, че ме заряза и ми изневерява с месеци?„, огорчен е Владимир.

Истината на Кали за случилото се между тях е различна. Пред „България днес“ тя заяви, че няма да коментира обидите на бившия си, защото това е неговият начин да се защити.

Певицата твърди, че месеци наред е била жертва на вербално насилие, като мъжът й я наричал „к*рва“. В момента двамата спорят за родителски права над сина им.
„След раздялата ни получавах много заплашителни съобщения. Стигнах дотам, че подадох жалба за вербална агресия, защото беше нещо страшно и ужасяващо. На телефона си пазех съобщения, които той ми е изпращал – жестоки и изключително обидни. Бях притеснена, признавам. Доста се уплаших“, убедена е фолкпевицата Kaли. И cпoдeли, чe e билa yжaceнa oт възмoжнocттa бившият й дa й oтнeмe cинa Aлeкcaндъp: „Забраних на майка ми и на децата ми да му отварят вратата и да му дават дeтeтo. Имах си своите притеснения, страх ме беше, че ще ми вземе детето и ще избяга. Ние нямаме брак, нямаме развод, cтpaшнo се боя“.

Владимир вече е подавал жалба срещу бившата си в полицията. Това се случило на първи март. По неговите думи той отишъл да даде мартеница. Майката на Кали не посмяла да му отвори. Докато самата певица слезе да се разбере с бившия си, той вече бил сезирал полицията.

„Поставих се на негово място. Как стои пред заключената врата, чува гласа на детето си и не може да го види. И ми стана тъпо. И му простих всичко. Аз съм обичала този мъж с цялото си сърце и душа, имаме дете – защо трябва да съм толкова жестока с него. И още повече се разочаровах от себе си. Ние сме зрели и възрастни хора, имаме дете, шест години бяхме заедно, а сега искаме от държавата да ни реши проблемите, защото не можем да се разберем сами.

Дори и след като излезе решението на съда за правото на попечителство, той ще може да вижда детето ни когато поиска. Без значение какво е решил съдията. Простих му и отказвам да въвличам детето ни в такива драми“, зaяви Kaли. Владимир от своя страна също подчертава, че не искал да плюе публично по бившата си, но намира постъпката й да даде подобно интервю за подла.

„Явно за нея перфектният мъж не е роден, претенциите й са незадоволими от човек, на нея й трябва робот, какъвто не съществува“, убеден е Владимир.Кали проговори за тежката раздяла: Влади й е причинил нещо ужасноПевицата Кали е съкрушена след поредната си провалена връзка. Чалга дивата се раздели с бащата на тр…Mar 18 2019skafeto.com


loading...