Ни вопъл, ни стон, а с широка усмивка водещата на „На кафе“ Гала откри днешното си предаване. Всички очакваха тя да коментира трагичната новина, че племенникът й бе разстрелян като куче от полицай в САЩ, но вместо това русокосият кадър на Нова телевизия влезе в предаването си с широка усмивка, приповдигнато настроение и подарък в ръка, съобщава агенция „Блиц“. „Днес ми е много специален ден“, започна да кокетничи Гала вместо да даде подробности за трагедията, разтърсила семейството на брат й Петър.
„Специален ден е не защото е петък, защото си имаме именик“, заяви Гала, насочвайки се към Юлиян Константинов.
Това тотално шашардиса зрителите й, който очакваха да видят сразена от мъка жена, която скърби за племенника си, а вместо това видяха Гала с типичната й усмивка.
„Виж какви хубави новини нося понякога. Да си тук до мен, да ми се усмихваш“, подкани го тя.
„Това е една игра, която да играеш със семейството си, със синовете си, че с нас няма да има време“, заяви Гала.
Гала изуми всички след бруталното убийство на племенника й в САЩ (СНИМКИ)Трагедията е огромна: Племенникът на Гала разстрелян като куче от полицията в САЩ!Коледата на Гала ще бъде черна. Водещата на „На кафе“ изживява един от най-тежките моменти в живота …Dec 20 2018skafeto.com

В същото време съсед на 23-годишния племенник на телевизионната водеща Гала – Георги Пенев, който бе застрелян от полицай при проверка на адрес в САЩ, разказа за инцидента, при който издъхна младият мъж.
“Аз чух два изстрела. Имам голям прозорец и звучеше, все едно изстрелите са зад мен. Чух този много специфичен звук и започнах да се придвижвам към изхода на къщата, тогава чух още два – изстрелите бяха по двойки, първо едните и след 10 секунди още два”, казва студентът Раян, който по това време се готвил за училище, пише bg-voice.com.
На убития са взети проби за наркотици и лекарства, но няма да бъдат готови скоро, казват източници от полицията. Предполага се, че странното му поведение се е дължало на упойващи вещества.
Прокуратурата в окръг Чатакуа, щата Ню Йорк, разследва смъртта на българина. Убитият е 23-годишният Георги Пенев, а инцидентът става на 10 декември, понеделник, в предградието на Бъфало Фредония.
Гала изуми всички след бруталното убийство на племенника й в САЩ (СНИМКИ)

Според полицията, цитирани от радио WBFO, служителите й се отзовали на сигнал от граждани. В къща на ул. “Либърти” в банята на втория етаж се бил барикадирал млад мъж. Полицай и пожарникар се опитали да го измъкнат оттам.
Младежът дълго отказвал да отвори вратата, но после излязъл и подгонил служителите на реда с нож в ръка. Самият той имал прорезни рани по гърдите и от тях течала кръв. На алеята пред къщата той приклещил полицая. Според официалната информация полицаят му извикал да спре, но след неподчинението му стрелял при самоотбрана и убил младежа.
“Заподозреният атакувал с оръжие един от полицаите, който помагал на пожарникарите вътре в къщата.
Гала изуми всички след бруталното убийство на племенника й в САЩ (СНИМКИ)

Те успели да излязат на улицата, но нямали друг избор, освен да стрелят по заподозрения, в резултат на което той починал”, казва шефът на полицията във Фредония Брад Майърс.
На убития са взети проби за наркотици и лекарства, но няма да бъдат готови скоро, казват източници от полицията. Предполага се, че странното му поведение се е дължало на упойващи вещества.
Семейството научава за инцидента по телефона. Във Facebook сестра му Мария споделя: “Събудиха ме с телефонно позвъняване в 2 ч. през нощта. Един полицай ми каза, че брат ми Джордж е прострелян 4 пъти в областта на гръдния кош от служител на полицията в понеделник, 10.12., в 1:30 ч. следобед. Адвокатът на полицая каза, че полицаят няма да бъде подведен под отговорност, защото се чувствал застрашен… Е, такива са законите – брат ми е мъртъв, а отговорност няма кой да поеме.”Зловещи разкрития за трагичната смърт на племенника на Гала, който бе разстрелян от упор от US полицай! (СНИМКИ)По-рано днес стана ясно, че племенникът на водещата на Нова телевизия Гала е бил разстрелян като куч…Dec 20 2018skafeto.com


loading...