Естрадната легенда Лили Иванова е изпаднала в тежка депресия и от няколко седмици насам психолози се борят с душевното й състояние, пише седмичникът „Галерия“. 77-годишната певица отказва да вижда близките си, не се храни и дори е отклонила услугите на личните си фризьор и гримьор, които ежедневно се грижат за външния й вид.
Освен с депресията, лекарите са я диагностицирали и с натрапчива хипохондрия (перманентен страх от болести). Според запознати причината за внезапното депресивно разстройство се крие в инцидент отпреди няколко месеца. По време на рутинна разкрасителна процедура с пълна упойка, Лили изпаднала в кома и лекарите с часове се борили за живота й.Недостижим: Ню Йорк и Чикаго на крака пред Виктор Калев, българите в Америка просълзени от хит на Лили Иванова (ВИДЕО)Талантливият актьор Виктор Калев предизвика невероятен фурор в Америка, където хиляди български емиг…Apr 22 2018skafeto.com

Иванова получила тежък кръвоизлив на операционната маса и след като лекарите я реанимирали, била изместена в Правителствена болница. „Няма безобидна интервенция, винаги има риск, особено на такава възраст“, обясняват хирурзи. Вероятно след посттравматичния шок, Лили изпада в депресия.
Допълнително влияние оказала и предходна интервенция – неособено сполучлив фейслифтинг, след който Иванова упорито крие лицето си.
По време на последния й концерт през юни един-единствен професионален фотограф имаше право да снима певицата, и то само в профил. Въпреки това, звездата през цялото време си прикриваше лицето с ръка.
Заради тежкото емоционално състояние на Лили, следващите й изяви са насрочени едва за октомври месец. Лекарите се надяват дотогава певицата да се повлияе от лечението, макар че депресията в късна възраст често води и до други усложнения.
През годините певицата често е проявявала емоционална нестабилност, но нейни близки са категорични, че този път положението е критично.
Източник blitz.bgИстински талант и магия: Тодор Колев и Лили Иванова, по-добро дори от Синатра (ВИДЕО)Лиляна Иванова Петрова, по-известна като Лили Иванова, е българска поп певица. От 1961 г. развива не…Feb 8 2018skafeto.com


loading...