Маги Халваджиян Слави Трифонов

„С Рачков обсъждаме присъединяването му към екипа на Слави.“

Тази уж невинна шега на Магърдич Халваджиян в социалните мрежи окончателно разкри огромното напрежение, което цари между двамата най-влиятелни продуценти у нас.
Маги Халваджиян и Слави Трифонов са във война от години, но в последните месеци не спират да си разменят удари, които вече станаха и публично достояние.
От шоуто на Дългия често се заиграват с Халваджиян и компания, като за последно им се подиграваха за сваленото предаване „Господари на ефира“, което все още не може да си намери телевизия, където да бъде излъчвано.Бившата на Слави Трифонов – Маги, събира влюбени двойки в шоуMагдалена Ангелова – бившата любима на Слави Трифонов, е в екипа от експерти, който подбира двойките…Feb 26 2019skafeto.com

Явно това е преляло чашата, защото отговорът от противниковия лагер не закъсня,пише „България днес“. В последния епизод на „Като две капки вода“ бе намекнато, че Рачков може да се настани в стола на Трифонов.
„Другия понеделник може да ме гледате в „Шоуто на Слави“ – обяви Рачков, без да конкретизира какво точно има предвид.
„Ами пробвай се“ – призова го Маги.
„Какво да се пробвам? Аз съм там вече!“, категорично заяви Рачков.
Макар и изглеждащи невинни, репликите на комика и продуцента съвсем не са такива. Откакто „Господари на ефира“ беше спряно, на няколко пъти се завъртя версията, че предаването може да тръгне от есента на мястото на „Шоуто на Слави“.

За това, че новият договор на Дългия в Би Ти Ви е под въпрос, намеква и самият водещ почти всяка вечер в предаването си. Договорката на Трифонов с телевизията изтича през лятото и няма яснота дали ще бъде подновен. От друга страна, Халваджиян сподели, че „Господарите“ преговарят с други телевизии, като направи уточнението, че договор с БНТ е невъзможен. Така реално единствената медия, която може да приюти Зуека, Рачков и компания, е Би Ти Ви.
Напрежението между Слави и Халваджиян не е от днес. Двамата не се харесват от години, но ситуацията ескалира, когато продуцирането на предаването „България търси талант“ бе взето от Халваджиян, за да го получи екипът на Трифонов.

Войната се задълбочи през 2015-а, когато по време на пресконференцията на финала на „X фактор“ Маги Халваджиян изригна по адрес на продукцията, правена от Дългия, задавайки реторичния въпрос: „Някой знае ли името на победителя в „България търси талант“ тази година?“.
Тв продуцентът бе категоричен, че неговият музикален формат е далеч по-успешен от конкурентния. Наскоро Халваджиян директно засегна темата „Слави Трифонов“ и ежедневните скечове с образа на Маги в предаването му.
„Слави някога беше мой приятел, когото харесвах и обичах. С годините на този човек постепенно нещо му стана, затвори се в себе си и се превърна във вълк единак. В шоуто му могат да се бъзикат с когото си искат – не виждам проблем в това. Въпросът е в начина, по който го правят. Поне да беше смешно, а то не беше. Дори и грубо да беше, но да е смешно… За съжаление, това, което те показаха, не беше талантливо. Направиха го по глупавия начин. Друг е въпросът, че за скеча им разбрах от хора в офиса, които са го гледали. Аз самият от години не следя „Шоуто на Слави“. Нито ми е смешно, нито ми е интересно“, категоричен е Халваджиян.

Слави не отстъпва по-назад и дори става по-рязък в скечовете си, обвинявайки Халваджиян, че е оставил екипа си без работа. Напоследък той започна да напада и хора от предаването, включително и бившия си колега Зуека.
Двамата мастити тв продуценти имат тежки скандали и на тема кой чий проект е откраднал.
Преди време Трифонов направи миниконкурс за талантливи деца в собственото си предаване. Именно тогава той откри сензацията Крисия, както и Хасан и Ибрахим. Момичето от Разград набра огромна популярност, а Слави лично се ангажира да помага за конкурса „Детската Евровизия“, където Крисия грабна второто място.
По същото време Халваджиян направи предаване „Големите надежди“, в което също се търсеха талантливи деца. Слави веднага намекна, че Маги го копира. Отговорът на Халваджиян не закъсня и на свой ред той също обяви, че Слави го е окрал.

„По този проект работим от две лета. Истината е, че ние съобщихме, че ще правим такъв проект, а Слави 10 дена след това обяви конкурса си„, обяви тогава Халваджиян.
Двамата често спорят и в съда. Слави заведе куп дела за това, че в „Господари на ефира“ излъчват кадри от шоуто му без негово разрешение. Какво стана с тях в крайна сметка, така и не стана съвсем ясно.
Сегашната война може да доведе до кардинални размествания в тв ефира, прогнозират медийни анализатори. Ако Халваджиян спечели, Слави Трифонов най-вероятно ще бъде свален от ефира на Би Ти Ви и ще трябва да търси друго място за изява. Това ще отвори широко вратите на телевизията пред Рачков и компания. Ако Слави спечели, „Господари на ефира“ най-вероятно ще бъде спряно завинаги, а кланът Халваджиян ще трябва да остане само в „Нова“.След дълго мълчание: Слави Трифонов проговори за КрисияИзненадващо Слави Трифонов обяви конкурс за нови деца – изпълнители и за първи път говори за бившата…Mar 1 2019skafeto.com


loading...